Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

Storitve v oblaku lahko korenito spremenijo poslovanje podjetja

Zadnji trend na področju tehnologije je uvajanje poslovanja v oblaku, ki prinaša večjo učinkovitost.
cloud icon on back background with yellow arrow

Ko podjetja razmišljajo o prenosu tehnologije v oblak, se najprej vprašajo, kaj to sploh je. Ko govorimo o oblaku, pri tem mislimo na dejstvo, da oblačna tehnologija  zajema
različne storitve. Najbolj razširjena je možnost shranjevanja in dostopa do informacij, dokumentacije in aplikacij preko interneta, kar nadomešča običajno rabo trdih diskov. Oblak je kot drevo, iz katerega poganjajo številne  korenine – v podjetjih se raztezajo na različnih oddelkih, uradih, storitvah, pri čemer je Oblak osrednje vozlišče, ki jih povezuje in jim omogoča sodelovanje.

Priložnost, ki je podjetja ne bi smela zamuditi

Podjetja se poslužujejo inovativnih orodij, kot je oblak, da lahko svoje poslovanje dvignejo na novo raven.

 • Kako lahko oblak spremeni način dela (EN)

  Oblak vedno znova razkriva nov svet raznolikih možnosti za podjetja na področju upravljanja z vsebinami in varnostjo. Zakaj bi čakali?

 • Napotki za selitev vašega podjetja v oblak (EN)

  Vsako podjetje je zgodba zase, zato bodite pozorni na strategijo selitve podatkov, ki mora biti prilagojena vašim specifičnim potrebam.

 • Bo oblak enak tudi po uvedbi 5G omrežja? (EN)

  Neverjetna hitrost in počasnost uvajanja 5G kažeta na velike spremembe pri načinu uporabe oblačne tehnologije tako doma kot v podjetjih.

 • Kako oblak spreminja proces izobraževanja (EN)

  Tako študenti kot učitelji bi lahko imeli koristi od računalništva v oblaku, saj prinaša boljši pristop do virov in nižje stroške.

 • Optimizacija obdelave računov (EN)

  Poenostavitev obdelave računov je v sodobnem času bistvenega pomena.

 • Prihodnost upravljanja vsebin

  Kaj lahko pričakujemo na področju upravljanja vsebin v nenehno spreminjajoči se panogi.

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.