Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

Vodilni pri visoki tehnologiji, načelni pri svojih vrednotah

Delamo častno, spoštujemo ljudi, stranke, partnerje in globalno skupnost.
woman smiling in meeting

Med 100 najboljšimi inovatorji na svetu

Kot največji svetovni proizvajalec visokotehnološke keramike, elektronskih komponent, sončnih celic in pisarniške opreme, je korporacija Kyocera že peto leto zapored prepoznana kot ena izmed najboljših 100 globalnih inovatorjev ( ClarivativeAnalytics, Derwent Top 100, 2014). 

Pri nas je kupec vedno na prvem mestu

V celotni dejavnosti Kyocere je naš pionirski duh osredotočen na zagotavljanje izdelkov in storitev za stranke po principu "kupec je vedno na prvem mestu". Tak pristop je v naši naravi že od vsega začetka. Moto korporacije Kyocera »Spoštuj, kar ti je dano in bodi dober do ljudi« je naše vodilo k poštenemu in častnemu delu, spoštovanju ljudi, dela, podjetja in globalne skupnosti.

 

Vodilo korporacije Kyocera: “Spoštuj, kar ti je dano in bodi dober do ljudi”

Mislimo zeleno, delujemo zeleno

Zaradi strasti do zelenega okolja, skupnega pogleda in globokih vrednot, ki nas družijo, smo pionirji na področju ekologije.

V čem smo drugačni

Kaj počnemo, da prispevamo k bolj zelenemu svetu? Najnovejše CSR poročilo o družbeni odgovornosti podjetja Kyocera Document Solutions pojasni vse. Med drugim, kako naše izdelke naredimo prijaznejše do okolja, kot je, na primer, naš novi energijsko varčni toner, ki deluje pri 30° C, kar je manj kot pri običajnih tonerjih. Ponosni smo na naše tiskalnike, ki nosijo oznako ECOSYS, kot tudi na prizadevanja za ohranjanje okolja v vseh naših tovarnah.

Aktiven odnos do energije

Svoje vodilno mesto na področju inovacij združujemo s CSR, da bi pospešili hitrost prehajanja od fosilnih goriv do obnovljivih virov energije. Tommykaira ZZ, razvit v start-up podjetju v Kjotu, je koncept električnega športnega avtomobila, ki vključuje Kyocerine tehnologije na več segmentih -  od tekočih kristalnih zaslonov, do elektronskih vzvratnih ogledal. Gradimo tudi lebdeče sončne elektrarne z uporabo jezov in rezervoarjev, kot je 13,7 MW elektrarna na jezu Yamakura na Japonskem.

image of green forest
view of solar panels from below

Zaposlujemo 76.863 ljudi v 286 podjetjih, ki si prizadevajo ustvariti trajnostni svet in olajšati delo vsem našim strankam.

  • Pomen Kyocerine filozofije

    Naše vodilne vrednote in način dela nam pomagajo graditi zaupanje pri partnerjih, da bi s skupnimi močmi ustvarili nekaj novega.

  • Kaj je novega pri Kyoceri?

    Preverite v naših novicah.

Posvetujte se z nami

Imate vprašanje v zvezi s skupino Kyocera ali potrebujete več informacij? Za pomoč in nasvet se obrnite na strokovnjaka.

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.