Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

Varnost je naša prepoznavna lastnost

Serija Kyocera TASKalfa 3554ci se ponaša z nadstandardnim nivojem varnosti.
Security is our signature feature

Obseg in kompleksnost varnostnih groženj, s katerimi se soočajo današnje organizacije, se iz dneva v dan povečuje. Potreba po robustni zaščiti podatkov še nikoli ni bila večja – naprave proizvajalca Kyocera Document Solutions, Inc. so poznane po nadstandardni zaščiti podatkov v procesu obdelave dokumentov, kar so potrdili tudi strokovnjaki testnega laboratorija.

Kyocera je prestižni znak, in certifikat Keypoint Intelligence Security Validation Testing prejela na konferenci REIMAGINE, ki je potekala med 1. in 3. junijem 2022 v San Antoniu v Teksasu.

Pri podelitvi nagrade je Anthony Sci, predsednik in izvršni direktor podjetja Keypoint Intelligence, razložil dvosmerni proces testiranja zaščite, v katerem Keypoint Intelligence in njegov partner pri testiranju Accenture Security preizkušata naprave z avtomatiziranimi kibernetskimi napadi in praktičnim poskusom vdora v sistem naprav.

Glede vrednosti ocene je Sci dejal: »Keypointov postopek ocenjevanja je res dober način za preverjanje ali je oprema varna za prodajo. Kyocera TASKalfa 3554ci je testiranje opravila z odliko. Zaznanih ni bilo nobenih varnostnih pomanjkljivosti.«

In nagrado prejme ...

Oglejte si, kako Kyocera prejme prestižno priznanje BLI Keypoint Intelligence Security Validation Testing.

Zakaj smo prejeli priznanje?

Sledi le nekaj razlogov za uspeh na testiranju Keypoint Intelligence:

keypoint
eye

Poglejte uradno sporočilo za javnost

Deset A3 večfunkcijskih naprav Kyocera iz serije TASKalfa 3554ci je uspešno prestalo strog program testiranja BLI Security Validation Test podjetja Keypoint Intelligence.

Prednosti Kyocerine varnosti

K-Level predstavlja standardno varnostno programsko opremo naprtav Kyocera.

Trdni temelji
Trdni temelji

Vsi podatki so šifrirani za zaščito zaupnosti digitalnih podatkov.

Takojšen učinek
Takojšen učinek

Optimalna zaščita takoj ob namestitvi.

Zanesljive naprave
Zanesljive naprave

Naprave so idealne za zaščito pred kibernetskimi grožnjami.

Integriteta podatkov
Integriteta podatkov

Serija Evolution varuje vaše podatke.

printer

Ste pripravljeni na srečanje s serijo TASKalfa 3554ci?

Združili smo desetletja izkušenj, da smo izdelali robustno paleto večnamenskih naprav A3, ki so varne, učinkovite in zanesljive.

Dodatne informacije

Spodaj boste našli dodatna gradiva, ustvarjena za vas.

  • Letak K-Level

    Tukaj je povzetek ključnih točk v zvezi z najnovejšim varnostnim priznanjem Kyocera.

  • Infografika

    Vizualni pregled tega, po čem varnost K-Level izstopa iz množice.

Več o varnosti podatkov v napravah Kyocera!

Naši strokovnjaki so vam na voljo, da vam pomagajo izbrati pravo rešitev za vaše podjetje.

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.