• Zamenjaj jezik
  Zamenjaj državo

  Ponudba izdelkov

  Izbirajte med nagrajenimi tiskalniki, programskimi rešitvami in potrošnim materialom.
  casual small office

  Nudimo celovito podporo v procesu digitalizacije

  V podjetju Kyocera Document Solutions uporabljamo svoje inovativne ideje, nagrajeno strojno opremo in pametno programsko opremo za zagotavljanje vrednosti. Pomagamo vam premagovati izzive in izkoristiti bogato banko znanja vaše organizacije, da jo boste koristno uporabili pri pridobivanju konkurenčne prednosti.

   

  Znižajte skupne stroške lastništva

  Kyocera je, po zaslugi celovitega portfelja in izjemnih lastnosti naših tiskalnikov in multifunkcijskih naprav ECOSYS, poznana po najnižjih skupnih stroških lastništva (TCO) v naši panogi.

   

  Delujemo na globalni ravni, vendar se vedno posvetimo posamezniku 

  Ponudili vam bomo prilagojene programske rešitve in storitev, ki si jo zaslužite. Našli bomo ustrezno rešitev samo za vas, ne glede na velikost vašega podjetja. 

  Učinkovito tiskanje z najnovejšo serijo ECOSYS

  Kyocerin pristop daje prednost okolju in izbira tehnologije, ki so dobre do narave in obenem učinkovite pri opravljanju nalog.

  • Nagrajeni tiskalniki

   Naši nagrajeni tiskalniki in večopravilne naprave ponujajo stroškovno učinkovitost, intuitivno upravljanje, zanesljivost in okoljske koristi

  • Programska oprema, prilagojena vašemu podjetju

   Naše poslovne aplikacije širijo zmogljivosti tiskalnikov, izboljšujejo varnost, poenostavljajo potek dela in vam prinašajo prednost.

  • Potrošni material z dolgo življenjsko dobo

   Za optimalno delovanje uporabite originalni toner Kyocera, s keramičnimi čistilnimi kroglicami, da bo boben tiskalnika čist.

  Strokovni nasveti, prilagojeni vašim potrebam

  Kyocerini strokovnjaki bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja, rešili vaše težave, pojasnili nakupna vprašanja ali pripravili predstavitev.

  Piškotki in vaša zasebnost

  Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

  Nastavitve za piškotke

  Polje je obvezno

  S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

  Polje je obvezno

  Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

  Polje je obvezno

  Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.