Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

Standardna garancija

Evropska standardna garancija omogoča ohranjanje funkcionalnosti strojne opreme.
two men shaking hands

Garancija proizvajalca

Prosimo, da se, če želite uveljavljati pravice, ki izhajajo iz jamstva, najprej obrnete na lokalno Kyocerino podporo. Naši sodelavci vam bodo z veseljem predstavili vse dodatne pogoje jamstva, ki veljajo v vaši državi, kot so na primer servisiranje na mestu namestitve naprave ali program zamenjave.

Kyocera ali njen zastopnik zagotavlja vsaj enoletno standardno garancijo. V tem primeru morate napravo dostaviti na vnaprej določen naslov ali jo vrniti na mesto nakupa. Naši strokovnjaki v klicnem centru vam bodo zagotovili podrobne informacije, potrebne za prevoz izdelka, ali obvezno identifikacijsko številko za vašo povratno pošiljko. Po diagnozi napake vam bo v najkrajšem možnem času napravo popravil Kyocerin avtorizirani servisni partner. 

Garancija za komponente z dolgo življenjsko dobo

Večina Kyocerinih proizvodov ima vgrajene posebne komponente, kot je na primer boben, ki se ponašajo z dolgo življenjsko dobo in pomagajo ohranjati naše okolje ter znižujejo stroške tiskanja. Kyocera ponavadi, za te komponente, kot standard ponuja podaljšano jamstvo. Za več informacij, obiščite spletno stran vašega lokalnega prodajalca.

Za vse podrobnosti glede jamstvenih pogojev za posamezno državo ali izdelek, obiščite podstrani, ki opisujejo servis in podporo na spletni strani lokalnega zastopnika podjetja Kyocera.

 

close up of someone writing

Podaljšajte garancijo

S podaljšanjem garancije si zagotovite, da vaša naložba v opremo ne bo ostala brez potrebne zaščite. 

colleagues working together

Preverite svojo garancijo

Želite preveriti ali je vaša garancija še veljavna?

Posvetujte se z nami

Imate vprašanje o Kyoceri ali potrebujete dodatne informacije? Kyocerini strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali z dodatnimi informacijami.

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.