Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

Mobilnost prinaša nove priložnosti

Opravljanje dela zunaj poslovnih prostorov in priložnost za nadaljnjo rast.
woman working on a tablet in the foreground while colleagues work on laptops in the background

Na seznamu nalog v mnogih podjetjih in organizacijah je tudi uvajanje mobilnosti v svojo osnovno dejavnost, čeprav ni povsem jasno, kaj to pomeni. Mobilnost namreč omogoča delavcem, da lahko opravljajo svoje običajno delo ne glede na to, kje so – doma, na sestanku pri partnerjih ali na potovanju.

man with a tablet

Povezava med mobilnostjo, zadovoljstvom in produktivnostjo

Zaradi hitrega brezžičnega interneta, pametnih telefonov in storitev v oblaku se danes zaposleni osvobajajo tradicionalnega, osemurnega delavnika v pisarni. Mobilna tehnologija
predstavlja priložnost za izboljšanje produktivnosti poslovanja in povečanje zadovoljstva zaposlenih, saj jim daje svobodo, da delajo od kjerkoli in kadarkoli.

Kaj je pomembno pri uvajanju mobilnega dela?

Prednostne naloge podjetij in organizacij pri ugotavljanju potreb za uvedbo mobilnega dela.

  • Tiskanje in mobilnost podjetij (EN)

    Dostop do mobilnega tiskanja v najrazličnejših okoliščinah je za vsako dejavnost ključnega pomena.

  • Nadgradite svoje podjetje z digitalno preobrazbo

    Digitalna preobrazba prepoznava pomembnost mobilnosti pri opravljanju delovnih nalog.

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.