Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

Avtomatizacija upravljanja logistike

Optimizacija procesov logistike znižuje stroške in izboljša kakovost storitev.
workman outside looking up

Področje logistike je tisto, ki podjetjem omogoča iskanje novih metod za optimizacijo dela, povečanje produktivnosti in učinkovitosti in je za vpeljavo novosti tudi najbolj prožno.

Ena od učinkovitejših metod za doseganje boljših rezultatov je avtomatizacija poslovanja, ki podjetjem omogoča takojšnjo pospešitev vseh tistih procesov, ki terjajo veliko časa za izpolnitev nalog, bodisi zaradi vnašanja podatkov iz dobavnic ali iskanja izdelkov po vseh kotih skladišč.

Količine papirja, dokumentacije in informacij, ki jih zaposleni še vedno hranijo »v glavi«, so morda še vedno pravilo v nekaterih podjetjih, toda nova tehnologija prinaša spremembe, ki ta način dela odpravlja. Čas je za inovativne alternative, ki podjetju lahko pomagajo pri iskanju novih načinov za upravljanje in vodenje logistike.

two colleagues working at a laptop

Vsako podjetje, ki se ukvarja s ponudbo izdelkov ali storitev, se zaveda, da je dobra uporabniška izkušnja eden od najpomembnejših elementov ponudbe. V osnovi gre za to, kako kar najhitreje oskrbeti kupca in kako učinkovit je ta postopek.

Z optimizacijo delovnega procesa v logistiki je ta naloga lahko preprosta in velja za vse vrste in velikosti podjetij. Digitalna preobrazba je ključ do vzpostavitve konkurenčnosti, česar se zavedajo tudi tekmeci, zato je pomembno slediti sodobnemu tehnološkemu razvoju, ohraniti tržni položaj in zadržati zveste kupce, preden se usmerijo h konkurenčnim ponudbam zaradi obljub o hitrejšem roku dobave. 

Za podjetja se torej riše priložnost za naložbo, ki jamči dobre rezultate in zagotavlja donos. Vpeljava novih digitalnih rešitev v obstoječ sistem v podjetjih je preprosta, ker so izjemno prilagodljive. Rezultat je najbolj očiten pri znižanju stroškov pa tudi pri prihranku časa, ki ga za določeno nalogo potrebujejo zaposleni. Z digitalno preobrazbo se bodo ti lažje posvečali drugim nalogam ali opravili več dobav, kot bi jih sicer ob tratenju časa z vnašanjem podatkov in podobnimi opravili.

 

Poenostavite logistiko z digitalizacijo

Kako do optimizacije logistike za dvig produktivnosti in boljšo uporabniško izkušnjo.

 • woman in a warehouse

  Ostanite obveščeni

  Z integracijo rešitve ECM z novim ali obstoječim sistemom upravljanja logistike, lahko podjetja posodobijo informacije, prejete na papirju, praktično takoj po zajemu. Rešitev logistični sistem nenehno nadgrajuje, kar zagotavlja, da so razpoložljive informacije vedno v celoti posodobljene.

  Ostanite obveščeni
  Ostanite obveščeni

  Posodobitev vseh poslovnih informacij z ECM v povezavi s sistemi upravljanja logistike.

 • colourful shipping containers

  Pospešite oddajo računov

  Pošiljanje računov za opravljene storitve je lahko dolg postopek, kadar manjka dokumentacija pa lahko pride tudi do daljših zamud. Uporaba mobilnih sistemov ECM omogoča uporabnikom, da podpišejo dokumente ob zaključku dobave na mobilni napravi, s čimer takoj sprožijo ustvarjanje računa, ki gre neposredno sistem obdelave.

  Pospešite oddajo računov
  Pospešite oddajo računov

  Poenostavite postopek izdaje računov z virtualnimi podpisi in se izognite zamudam.

 • woman showing tablet to man in high-vis

  Preprečite možnosti tveganja

  ECM se lahko uporablja v postopku načrtovanja. Logističnim sistemom zagotavlja podatke o skladnosti in posebnih zahtevah, ki bi lahko vplivale na dostavo. To ima lahko velik vpliv na načrtovanje dostave, zlasti kadar prevažajo občutljive in lomljive predmete ali predmete, ki so regulirani s posebnimi predpisi, kot so kemikalije ali živila.

  Preprečite možnosti tveganja
  Preprečite možnosti tveganja

  Težave v transportu lahko predvidite in pravočasno ukrepate.

50/50 title TEST

Razvijte svoje podjetje v smeri digitalne preobrazbe

Znanje, kako ravnati s postopkom digitalne preobrazbe, je ključnega pomena za vsako inovativno podjetje.

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.