Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

Registrirajte svoj izdelek

Na tej strani lahko registrirate svojo strojno ali programsko opremo, kot tudi HyPAS rešitev.
.

Nekateri programi, rešitve HyPAS ali strojni dodatki, za aktivacijo licenc in poln nabor funkcionalnosti, potrebujejo spletno registracijo. Dodatne funkcije so na napravah že v naprej nameščene in jih je potrebno aktivirati z licenčnim ključem. Za dodatne podrobnosti preverite ustrezen razdelek v priročniku za uporabo naprave.

Kliknite eno od spodnjih povezav in izberite možnost samostojne registracije ali hkratne registracije večih licenc:

Za pravilno pošiljanje registracije licence, upoštevajte vse korake opisane v obrazcu.

Podpora za vašo napravo

Iščete več informacij o svojem izdelku Kyocera?

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.