• Zamenjaj jezik
  Zamenjaj državo

  Delamo po najvišjih standardih

  Ohranjamo pionirstvo pri uvajanju standardov in izvajamo najboljše prakse pri izdelkih in storitvah.
  overhead office shot

  Zavezani kakovosti, okolju in vam 

  Vse od ustanovitve podjetja pred 60 leti si prizadevamo za etično ravnanje in pristop k vsemu, kar počnemo. Poštena poslovna etika je del naše temeljne filozofije.

  Delamo odgovorno

  Zavezani smo proizvajanju izdelkov vrhunske kakovosti, ki nastajajo skladno z našim odgovornim odnosom do okolja. Delujemo v skladu z mednarodnimi certifikati, ki pripomorejo k vzdrževanju in izboljšanju okoljskih programov ter nadzoru kakovosti.

  Naši priznani standardi dokazujejo veliko predanost kupcem, našim dobavnim verigam, partnerjem in okolju. Dokazujejo, da želimo kot ljudje narediti pravo stvar. Kar je temeljni del filozofije našega podjetja.

  ISO certifikati

  Certifikati Common Criteria (ISO/IEC 15408)

  Common Criteria (ISO / IEC 15408) je mednarodni standard, namenjen oceni informacijske varnosti. Ta mednarodno priznani standard je bil ustvarjen za presojo, ali so varnostne funkcije IT izdelkov ustrezno zasnovane in implementirane za uspešno preprečevanje groženj. Dandanes vladne organizacije in velike korporacije v številnih evropskih državah in Združenih državah Amerike raje kupujejo izdelke s certifikatom CC*1 (ISO / IEC 15408), ki dokazuje, da izdelki izpolnjujejo njihove zahteve glede javnih naročil.

  shot of sun through trees in a forest

  Izpolnjujemo in tudi presegamo pričakovanja kupcev

  Ker smo zavezani standardom kakovosti, so po standardu ISO 9001 naši izdelki in storitve tisti, ki dosledno izpolnjujejo zahteve kupcev, njihova kakovost pa se ves čas izboljšuje. 

  women working on a tablet

  Skrb za okolje

   ISO 14001 je mednarodni standard za ravnanje z okoljem. Tudi ta uvršča Kyocero med odgovorna podjetja pri upoštevanju okoljskih posledic v vseh procesih in poslovnih praksah na mednarodni ravni.

  close up of hands typing on a laptop

  Najvišji standardi pri zaščiti podatkov

  Medtem ko se podjetja spopadajo s kibernetskimi grožnjami in varnostjo podatkov, se  Kyocera ponaša z mednarodnim standardom ISO 27001 za varnost podatkov in informacij. Vse podružnice EMEA upoštevajo Plan-Do-Check-Act (cikel PDCA) za nenehno izboljševanje na InfoSec. Varstvo vaših podatkov je naša glavna skrb.

  Posvetujte se z nami

  Imate vprašanje o naših certifikatih kakovosti ali bi želeli postati naš partner? Pokličite nas.

  Piškotki in vaša zasebnost

  Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

  Nastavitve za piškotke

  Polje je obvezno

  S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

  Polje je obvezno

  Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

  Polje je obvezno

  Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.