Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

Podpora, ki povezuje

Kyocerino celotno servisno mrežo poganja želja za izboljšanjem storitve.
view of office from above

V jedru Kyocerine korporativne filozofije je osnovna želja zagotavljati odlične storitve za naše stranke in ves čas se trudimo izboljšati njihovo izkušnjo. Dan za dnem si prizadevamo zagotoviti strokovno in odzivno storitveno mrežo, ki bo hitro odpravljala morebitne težave.

Kyocera servisna mreža združuje vse naše ponudbe storitev iz 17 držav, v katerih delujemo, in 80 držav, v katerih smo prisotni prek distributerjev z več kot 5.000 certificiranimi in usposobljenimi partnerji po Evropi, na Bližnjem vzhodu in v Afriki.

Ker Kyocera še naprej raste, imata naša globalna prisotnost in storitvene organizacije pri delu s strankami večjo vlogo kot kdaj koli prej. Tako kot celotna družba, ki se postopoma razvija v digitalno, tudi naše storitve izkoriščajo nove tehnologije, ki nam pomagajo, da lahko svojim uporabnikom ponudimo boljšo storitev in presežemo njihova pričakovanja.

Digitalna transformacija je izziv, s katerim se spopada naša celotna mreža servisnih partnerjev in iz katere se napaja strast do novih inovacij.  

V svetovnem merilu, servisni oddelek naše evropske korporacije upravlja s servisnim omrežjem v celotni regiji EMEA. Svojim podružnicam, distributerjem in lokalnim partnerjem zagotavlja pomoč pri upravljanju reševanja težav uporabnikov - globalno, tehnično in poslovno podporo, orodja, tehnologije in metodologije.

S tem pristopom zagotavljamo, da ima vsaka stranka, ne glede na velikost, lokacijo ali težavo, dostop do enakega standardiziranega portfelja storitev, podprto z izurjenimi strokovnjaki v svoji državi in v lokalnem ​​jeziku. Ne glede na to, ali gre za običajno prekinitev delovanja ali zapletenejši scenarij, so naši zanesljivi in izurjeni strokovnjaki pripravljeni, da vam pomagajo odpraviti kakšnokoli težavo.

Zapleteno storitev spremenite v preprosto poslovno vrednost

Ponudba izdelkov in storitev

Oglejte si našo ponudbo tiskalnikov, multifunkcijskih naprav in programske opreme.

 • Tiskajte zanesljivo v visoki kakovosti

  Preverite našo ponudbo tiskalnikov. Gotovo boste v ponudbi našli tudi primeren izdelek zase, ne glede na velikost vašega podjetja.

 • Vsestranske naprave za vsa opravila

  Poslovne potrebe so lahko zelo različne. V Kyocerini ponudbi večopravilnih naprav boste našli pravo za vaše podjetje.

 • Rešitve za izboljšanje učinkovitosti

  Paleta programskih rešitev Kyocera lahko poenostavi in optimizira katero koli organizacijo.

Kyocerine vrednote nas oblikujejo

Preverite, zakaj je Kyocera drugačna. Izvedeli boste vse o naši organizaciji.

 • Kyocerina filozofija

  Pionirska filozofija ustanovitelja Kyocere je naše vodilo pri delu in oblikovanju vizije pametnega delovnega okolja.

 • Skupina Kyocera

  Iz skromnih korenin smo zrasli, ker smo svoje kupce postavili na prvo mesto in z vrhunsko tehnologijo odpirali nove svetove.

 • Kyocera in okolje

  Imamo jasno vizijo, kako skrbeti za okolje, saj razvijamo pionirske izdelke, ki pomagajo reševati ekološke težave.

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.