Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

Z digitalizacijo do učinkovitejše obravnave pacientov

Digitalna orodja so v pomoč zdravstvenemu osebju pri obravnavi pacientov.
doctors in a meeting

Ko gre za dejavnosti na področju zdravstva, ni prostora za napake. Optimizacija storitev je ključnega pomena za vsako organizacijo. Tudi zdravstvene ustanove lahko optimizirajo delo z uporabo orodij za poslovno avtomatizacijo, ki spreminjajo način izvajanja zdravstvenih storitev.

Digitalna preobrazba prinaša novo tehnologijo za upravljanje dokumentacije in procesov, ki jih sicer opravlja zdravstveno osebje, za kar potrebuje čas, denar in druga sredstva. S pomočjo digitalnih orodij bi zdravstveni delavci lahko učinkoviteje izvajali obravnavo pacientov. 

Sodobna tehnologija olajša tudi vsakodnevno administrativno delo zdravnikov. Dostop do pacientovih podatkov je na voljo z le nekaj kliki, kar pomeni občuten prihranek časa pri iskanju dokumentacije.

Orodja, kot so sistemi za upravljanje zajema dokumentov, lahko podatke iz papirnatih dokumentov samodejno prenesejo v digitalno spletno obliko. Na ta način se zmanjšujejo stroški za osebje, ki opravlja administrativno delo. 

doctor showing patient information on a tablet

Nova tehnološka orodja zdravstvenim organizacijam omogočajo tudi nove načine za izboljšanje informacijske varnosti. Z razvojem tehnologije se namreč pojavljajo tudi kibernetske grožnje, ki postajajo vse bolj napadalne. Zato morajo zdravstvene ustanove zagotoviti, da se njihovi podatki hranijo v najvarnejši obliki. Varovanje teh evidenc je za bolnike pomemben dejavnik pri izbiri ponudnika zdravstvenih storitev. Sodobne rešitve za optimizacijo dela pomenijo tudi učinkovito preprečevanje neželenega dostopa do občutljivih podatkov.  

Učinkovita in celovita možnost spletnega dostopa tako za osebje kot za paciente je prednost, ki loči eno ustanovo od druge.  Naložba v orodja za digitalno preobrazbo vzbuja veliko pomislekov, zlasti v panogah, ki so vezane na papirologijo, vendar bo sprememba v prihodnjih letih neizogibna.

Z dobro platformo in ustreznimi varnostnimi mehanizmi v digitalni preobrazbi lahko organizacije zmanjšajo stroške in izboljšajo oskrbo pacientov, kar je bistveno za prihodnost zdravstvene dejavnosti. Zdravstvo ima zdaj priložnost za vlaganje in soočanje s številnimi izzivi pri vsakodnevnem delu, ki bo še bolj učinkovito in tudi bolj varno.

Zdravniki se lahko bolj posvetijo pacientom

Tehnologija odpravlja tratenje časa s papirologijo.

 • close up of doctor's hands writing

  Boljša preglednost

  Pacienti so med zdravljenjem običajno v stiku z različnimi zdravstvenimi delavci - od receptorjev do medicinskih sester, zdravnikov in različnih specialistov. Z uporabo orodij za upravljanje z vsebinami v podjetju so lahko vsi njihovi izvidi in katoteke takoj dostopni vsem v enem samem orodju. S tem se izognemo zmedi ali drugim tveganjem in osebju zagotovimo, da so v celoti seznanjeni z vsemi ustreznimi informacijami o pacientu in jim lahko ustrezno prilagodijo zdravljenje.

  Boljša preglednost
  Boljša preglednost

  Z avtomatizacijo lahko vse informacije postanejo dostopne na enem mestu.

 • two female colleagues working together at a laptop

  Več zaupanja v medicinsko osebje in varnost

  Varnost in zasebnost sta v zdravstveni panogi ključni, zlasti pri ravnanju z osebnimi podatki pacientov. Digitalna orodja zagotavljajo, da varnostni sistemi ustrezno varujejo podatke, hkrati pa omogočajo tudi lažje upravljanje. Upravljavci si lahko vse informacije, kot na primer, kvalifikacije in potrdila, ogledajo na enem mestu. Namesto rednega preverjanja jih bo rešitev pravočasno opozorila, ali se bo morda iztekla licenca ali pa osebje potrebuje dodatno usposabljanje.

  Več zaupanja v medicinsko osebje in varnost
  Več zaupanja v medicinsko osebje in varnost

  Digitalna orodja ohranjajo podatke varne, osebju pa olajšajo delo.

 • doctor presenting and answering questions

  Poenostavite skladnost

  Revizije skladnosti lahko povzročijo kaotično obdobje iskanja dokumentacije in ure, porabljene za sestavljanje poročila. Z uporabo digitalnih rešitev za avtomatizacijo bodo te težave preteklost. Z orodjem za optimizacijo lahko samodejno ustvarite popolno poročilo, ki dostopa do vseh informacij, shranjenih v sistemu, kar pomeni, da lahko takšne revizije skoraj v celoti izvajajo računalniki. Zdravniki in drugi strokovnjaki se bodo posvečali svojemu poslanstvu, avtomatizacirana orodja pa bodo zagotovila popolno revizijo, kadar bo to potrebno.

  Poenostavite skladnost
  Poenostavite skladnost

  Revizije skladnosti lahko skoraj v celoti opravi računalnik s pomočjo orodja za optimizacijo.

woman smiling and working

Avtomatizacija vodi k napredku

Vsem podjetjem, ne glede na panogo, prinaša koristi z optimizacijo in večjo učinkovitostjo.

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.