• Zamenjaj jezik
  Zamenjaj državo

  Pogoji uporabe

  Splošni pogoji in določila, v skladu s katerimi vam zagotavljamo dostop do te spletne strani.
  man typing on laptop and holding tablet

  Preden začnete uporabljati to spletno stran, preberite te pogoje. Če teh pogojev ne sprejmete, ne uporabljajte te spletne strani.

   

  Splošno


  V tem razdelku Kyocera Document Solutions pomeni podjetje Kyocera Document Solutions Europe B.V. Beechavenue 27, 1119 RA Schiphol-Rijk, Nizozemska, matična številka: 34070221. Čeprav je podjetje Kyocera Document Solutions skrbelo za objavo informacij na tej spletni strani (v nadaljevanju: stran), Kyocera Document Solutions ne prevzema nikakršne odgovornosti glede točnosti informacij, uporabnik pa te strani uporablja na lastno odgovornost. Z zagotavljanjem informacij Kyocera Document Solutions ne podeljuje nikakršnih licenc za avtorske pravice, patente in druge pravice intelektualne lastnine. Ob kršitvi teh določil je pooblastilo uporabniku za uporabo te strani samodejno preklicano in vse prenesene in/ali natisnjene materiale morate nemudoma
  uničiti.

  Uporaba vsebin na strani
   

  Grafične elemente, vsebine in materiale (skupno imenovane: vsebina) na tej strani je dovoljeno pregledovati in prenašati le za osebno in nekomercialno rabo, če uporabnik pri tem ohrani vsa obvestila o avtorskih pravicah in drugi lastnini, ki so del vsebine. Vsebine ni dovoljeno spreminjati, kopirati, javno prikazovati, distribuirati ali drugače uporabljati za kakršenkoli javen ali komercialen namen. Brez pisne privolitve podjetja
  Kyocera Document Solutions je prepovedana vsakršna uporaba vsebine na drugi
  spletni strani ali omrežnem računalniškem okolju za katerikoli namen. Kyocera
  Document Solutions ali povezana podjetja Kyocera imajo v lasti vse vsebine na
  tej strani ali pa so zanje pridobile licence. Vsebina je avtorsko zaščitena
  in/ali predstavlja zaščiteno blagovno znamko in vsaka nepooblaščena uporaba
  vsebine lahko predstavlja kršitev avtorskih pravic, blagovnih znamk in drugih
  zakonov. Grafične elemente, vsebine in materiale (skupno imenovane: vsebina) na
  tej strani je dovoljeno pregledovati in prenašati le za osebno in nekomercialno
  rabo, če uporabnik pri tem ohrani vsa obvestila o avtorskih pravicah in drugi
  lastnini, ki so del vsebine. Vsebine ni dovoljeno spreminjati, kopirati, javno
  prikazovati, distribuirati ali drugače uporabljati za kakršenkoli javen ali
  komercialen namen. Brez pisne privolitve podjetja Kyocera Document Solutions je
  prepovedana vsakršna uporaba vsebine na drugi spletni strani ali omrežnem
  računalniškem okolju za katerikoli namen. Kyocera Document Solutions ali
  povezana podjetja Kyocera imajo v lasti vse vsebine na tej strani ali pa so
  zanje pridobile licence. Vsebina je avtorsko zaščitena in/ali predstavlja
  zaščiteno blagovno znamko in vsaka nepooblaščena uporaba vsebine lahko
  predstavlja kršitev avtorskih pravic, blagovnih znamk in drugih zakonov.

  Izjava o zasebnosti in Izjava o piškotkih
   

  Kako uporabljamo podatke, ko obiščete stran, je opisano v Izjavi o zasebnosti in Izjavi o piškotkih. Prosimo, preberite Izjavo o zasebnosti in Izjavo o piškotkih, da boste razumeli vse prakse in postopke, ki jim sledimo v povezavi z vašo zasebnostjo na spletu in uporabo piškotkov.

  Blagovne znamke
   

  Blagovne znamke, logotipi in storitvene oznake podjetja Kyocera Document Solutions (v nadaljevanju skupaj imenovane: blagovne znamke), prikazane na tej strani, so last podjetja Kyocera Document Solutions Europe B.V. in/ali drugih povezanih podjetij Kyocera. Vse druge blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Ničesar na tem spletnem mestu ni mogoče razlagati tako, da vam priznava pravico do uporabe katerekoli blagovne znamke brez pisne privolitve podjetja Kyocera Document Solutions ali tretje osebe, ki ima v lasti določeno blagovno znamko, bodisi po načelu estoppel, implicitno ali drugače.

  Pravno obvestilo
   

  Vse informacije na tej strani, povezane z izdelki in storitvami podjetja Kyocera Document Solutions, se lahko spremenijo brez vnaprejšnjega obvestila. Informacije na tej strani ne predstavljajo zagotovila, garancije ali druge obveze podjetja Kyocera Document Solutions v povezavi s katerimkoli izdelkom ali storitvijo in Kyocera Document Solutions na tem mestu omeji vsa izrecna ali posredna jamstva, vključno z jamstvi glede primernosti za prodajo, primernosti za določen namen, nekršitve pravic intelektualne lastnine ali celovitosti informacij.

  Povezave na druge spletne strani
   

  Povezave na druge spletne strani so vam zagotovljene le z namenom pripravnosti. Kyocera Document Solutions ne priporoča teh strani in podjetje ni odgovorno za njihovo vsebino. Spletne strani, na katere vodijo povezave s te strani, uporabljate izključno na lastno odgovornost.

  Omejitev odgovornosti
   

  V nobenem primeru Kyocera Document Solutions ali povezana podjetja Kyocera ne bodo odgovorna za posebno, kazensko, neposredno, posredno ali posledično škodo ali škodo, ki nastane zaradi nezmožnosti uporabe te strani ali povezav na to stran na podlagi katerekoli teorije odgovornosti.

  Lokacija in pristojnost na Nizozemskem
   

  Za zahtevke, povezane s to stranjo, uporabo te strani in informacijami, vsebinami in materiali, ki so na voljo prek te strani, veljajo zakoni Nizozemske. Z uporabo te strani se brezpogojno, prostovoljno in nepreklicno strinjate glede izključne pristojnosti sodišč v Amsterdamu, Nizozemska, glede vseh zahtevkov ali sporov, ki so povezani s to stranjo ali pa iz nje izhajajo.

  Spoštujemo vašo zasebnost

  Vaše podatke varujemo na več načinov.

  Piškotki in vaša zasebnost

  Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

  Nastavitve za piškotke

  Polje je obvezno

  S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

  Polje je obvezno

  Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

  Polje je obvezno

  Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.