Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

Inovativnost spodbuja poslovni uspeh

Vsaka poslovna organizacija se zaveda, da sta napredek in pot do uspeha odvisna od inovativnih idej.
Doctors studying a computer screen and taking notes

Pot v digitalno preobrazbo se osredotoča na en sam poslovni cilj - inovativnost. Vsaka poslovna organizacija si želi biti korak pred konkurenco. Vodstva poganja želja po iskanju načina, kako biti najboljši.

Orodja za avtomatizacijo poslovanja so pri tem bistvena, saj omogočajo načine za doseganje ciljev. Nova tehnologija ponuja nove priložnosti za podjetja po vsem svetu, zato je ključnega pomena, da so odločevalci na tekočem z vsemi novostmi.

Inovativnost je gonilo napredka, saj odpira vrata za rast in širitev. Pomembno je le zavedanje, da je prednosti sodobne tehnologije potrebno obrniti v svoj prid. 

Produktivnost raste s pomočjo sodobne tehnologije

Poglejte, kako podjetja v 21. stoletju pridobivajo konkurenčno prednost s pomočjo revolucionarnih tehnologij.

 • V digitalno preobrazbo vključite zaposlene (EN)

  Digitalno potovanje bo uspešnejše, če boste nanj povabili svoje zaposlene. To so načini, kako jih uspešno popeljati na to pot.

 • Preseganje interneta stvari (EN)

  Viri se širijo bolj kot kdajkoli prej, le vprašanje časa je, kdaj bodo vsa nova orodja postala običajna.

 • Polnilnik za električna vozila spreminja svet (EN)

  Avtomobilska industrija gre v smeri inovativne prihodnosti; oči javnosti so uprte v električna vozila.

 • Digitalne platforme spreminjajo poslovanje (EN)

  Z digitalno revolucijo prihaja do velikih sprememb pri poslovnem načrtovanju.

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.