Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

Podaljšajte garancijo

Zaščitite svojo investicijo in podaljšajte svojo garancijo z enim od naših paketov Kyocera Life.
close up of people writing in a meeting

Začnite z najboljšim ...

Tehnologija z dolgo življenjsko dobo naprav Kyocera ECOSYS iz leta v leto zagotavlja kakovostne izpise. Izpade delovanja zmanjša na absolutni minimum, tako da je delo v pisarni tekoče in brez zastojev. In seveda, vse to je podkrepljeno z dveletno standardno garancijo. 

...in napredujte od tam dalje.

Kyocera Life s popolno brezskrbnostjo izboljšuje že tako izjemno zanesljivost Kyocerinih tiskalnikov in A4 večopravilnih naprav. Ta razširitev garancije uporabnikom nudi hiter dostop do izurjenih strokovnjakov, ki so pripravljeni poskrbeti za nepričakovano. Četudi je malo verjetno, da bo vaša naprava potrebovala poseg, ste lahko mirni, saj vam Kyocera Life zagotavlja hitro popravilo ali menjavo naprave. Nekateri uporabniki pravijo, da služi skoraj kot zavarovalna polica za vašo produktivnost.

Kyocera Life: zavarovalna polica za vašo produktivnost

Kyocera Life je jamstvo za vašo dolgoročno varnost tako glede razpoložljivosti kot za primer nepredvidenega vzdrževanja. S podaljšanjem garancijskega kritja s Kyocera Life lahko zagotovite zanesljivost delovanja naprave za skupno tri, štiri ali celo pet let. Razširjeno jamstvo zagotavlja popolno zaščito pred morebitnimi stroški popravila in vključuje hiter in učinkovit servis v primeru okvare*.

* Glede na pogoje Kyocera Life.

Standardno garancijo lahko s Kyocera Life nadgradite kadarkoli v prvem letu po nakupu naprave Kyocera. Gre za preprosto nadgradnjo, ki pa vam bo prinesla brezskrbnost, saj boste lahk pomirjeni, da so tudi nepredvideni stroški vzdrževanja in popravil pod nadzorom.* 

*Na voljo tudi v Sloveniji

Prednosti podaljšane garancije

Dolgoročna varnost:
Vašo garancijo lahko podaljšate na tri, štiri ali pet let.
Za vašo konfiguracijo naprave:
KYOlife in KYOlife plus sta na voljo za tiskalnike in A4 večopravilne naprave, kot tudi za nekatere zunanje dodatke.
Izurjena ekipa:
Izurjeni strokovnjaki pri avtoriziranih Kyocera servisnih partnerjih vam bodo na voljo, če jih boste potrebovali.
Vam na voljo:
Telefonska podpora in analiza težav.
Takojšnja pomoč:
Če prej pokličete bo, v primeru popravila ali zamenjave naprave Kyocera, serviser na voljo naslednji delovni dan.

Ne veste kdaj poteče vaša garancija?

Preverite ali je garancija za vašo napravo še veljavna.

  • Standardna garancija

    Preverite, kaj je vključeno v standardno garancijo za vse izdelke Kyocera.

  • Preverite svojo garancijo

    Odpravite vse dvome in ugotovite trenutni status garancije za vašo napravo Kyocera.

Posvetujte se z nami

Razčistili bomo vse dvome in odprta vprašanja v zvezi z garancijo za naprave Kyocera.

Standardno garancijo lahko s Kyocera Life nadgradite kadarkoli v prvem letu po nakupu naprave Kyocera. Gre za preprosto nadgradnjo, ki pa vam bo prinesla brezskrbnost, saj boste lahk pomirjeni, da so tudi nepredvideni stroški vzdrževanja in popravil pod nadzorom.*         

* Na voljo tudi v Sloveniji

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.