Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

Kaj je pisarna brez papirja in kakšne koristi prinaša?

Podjetje, ki razmišlja o prehodu na brezpapirno poslovanje, bo veliko pridobilo.
close up of colleagues using a tablet in a meeting

Morda se zdi samoumevno, toda pisarna brez papirja je tista, ki v digitalno ali spletno okolje prenese čim več svoje dokumentacije in podatkov. To seveda ne pomeni, da je pisarna povsem brez papirnih dokumentov, ampak da se podjetje usklajeno trudi zmanjšati njihovo uporabo. Vpliv takšne preobrazbe na podjetje je lahko zelo velik, saj vodi k večji produktivnosti in  tudi večjemu zadovoljstvu strank. Seveda pa nekatera podjetja nerada uvajajo spremembe.

Tiskanje ali digitalno poslovanje?

Poiskati popolno ravnovesje med obema možnostima je prava pot za uspešno uvedbo pisarne brez papirja.

 • Brezpapirno poslovanje je osnova (EN)

  Nastajajoče nove tehnologije se še naprej močno osredotočajo na mobilnost in prožnost. Brezpapirni koncept ima pri tem veliko vlogo.

 • Trije dokumenti, ki so še vezani na papir (EN)

  Kljub prednosti brezpapirnega poslovanja, obstajajo številni dejavniki, ki zavirajo ali upočasnjujejo prehod na digitalne dokumente.

 • Prednosti brezpapirnega koncepta (EN)

  Manj papirja v zdravstvenih ustanovah osebju omogoča hitrejše opravljanje vsakodnevnih nalog in izvajanje svojega poslanstva.

 • Zakaj je brezpapirno poslovanje pomembno? (EN)

  Uvedba brezpapirnega koncepta pomeni najti uravnoteženo rešitev. Poglejte kako!

 • Tiskanje v brezpapirnem svetu (EN)

  Čeprav se družba vedno bolj digitalizira, klasično tiskanje ostaja.

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.