Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

Poiščite lokalnega prodajalca izdelkov Kyocera

Naša skupnost Kyocera v celotni regiji EMEA.
gesture plus global icon

Na tej strani boste našli informacije o podjetju Kyocera Document Solutions Europe in širši skupnosti Kyocera. Iz našega regionalnega sedeža na Nizozemskem vam ponujamo pregled naših izdelkov, storitev in rešitev v celotni regiji EMEA. 

Naša spletna stran vam ponuja poglobljene informacije o nastanku podjetja, ki se ponaša s poznano filozofijo trajnostnega razvoja, o nedavno posodobljeni podobi blagovne znamke, kot tudi o našem nenehnem prizadevanju k razvoju inovativnosti v svetovnem merilu. Poleg tega je naša spletna stran zasnovana tako, da vam pomaga biti v koraku z najnovejšimi razvojnimi trendi in novostmi, ki se pojavljajo v naši industriji.

Če pa iščete podrobnejše informacije o dejavnostih oziroma prisotnosti Kyocere v posamezni državi, preprosto obiščite spletno stran lokalnega predstavništva. Na ta način zagotavljamo, da imate vedno dostop do najnovejših informacij o razmerah v vašem lokalnem območju. Še več, spletna mesta so na voljo v lokalnih jezikih, tako da ne glede na to, kje se nahajate, ko stopite v stik s podjetjem Kyocera, boste vedno dobili lokalizirano storitev z osebnim pristopom.

Če potrebujete več podrobnosti o izdelkih in storitvah Kyocera, ki so na voljo v vaši
bližini, ali vpogled v ponudbo na izbranem trgu, uporabite spodnjo povezavo, ki vas bo peljala do spletnega mesta vaše države. Preprosto izberite najprimernejšo regijo za vas.

Evropa, Bližnji vzhod & Afrika (EMEA)

Seznam predstavništev KYOCERA Document Solutions v Evropi, na Bližnjem vzhodu in v Afriki.

 Sedež podružnice za regijo EMEA

Avstria

Češka

Nemčija

Francija

Italija

Norveška

Rusija

Španija

Švica

Belgija

Danska

Finska

Nizozemska

Portugalska

Južna Afrika

Švedska

Turčija

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.