Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

Naj bo prihodnost na vaši strani

Digitalno preobrazbo podpiramo z orodji, ki lahko zelo hitro dajo novo energijo vašim zaposlenim
overhead shot of a busy office

Odkrijte skrito vrednost svojih vsebin 

Eden od prvih korakov v digitalizaciji podjetja je nadzor in upravljanje z vsebino, ki mora biti ob vsakem času na pravem mestu. Nato sledi njena organizacija in ustrezna zaščita.

 

Nove poti do večje rasti

Šele odkrite vrednosti vsebin spodbujajo načine za rast podjetja. Odpirajo poti za boljše sodelovanje in napredek. Kyocera ima znanje, s katerim vas lahko pripelje do cilja. 

 

Naše rešitve so namenjene vsem podjetjem - ne glede na velikost

Prvi korak je najtežji

Že misel na digitalno preoblikovanje dejavnosti katerkoli organizacije je na prvi pogled strašljiva. Toda digitalna preobrazba ni le moderen trend, ampak prinaša podjetjem konkretne koristi: povečanje bruto marže, večji zaslužek in višji neto dohodek.

 

Postopajte premišljeno

K digitalizaciji pristopite pametno. Kje boste začeli? Kakšno vrednost želite doseči z uporabo vsebin in podatkov? Kako boste dosegli merljive rezultate, kot so zmanjšani
stroški, izboljšana storitev za uporabnike in večja produktivnost?

 

Poiščite pravega partnerja

Skupaj s Kyocero se lahko digitalnega preoblikovanja lotite načrtno, sistematično in s poudarkom na končnem rezultatu.

 

  • Vlagajte v rešitve za zajem

    Vse dohodne informacije se samodejno shranijo, podatke pa je mogoče obdelati hitreje in z manj stroški kot z delovno silo.

  • Upravljanje poslovnih vsebin – temeljno orodje

    Orodje za zmanjšanje tveganja, prinašajo večjo varnost podatkov in lažji dostop do informacij v posameznih delovnih procesih.

  • Sodelovanje je ključ do uspeha

    Lažje sodelovanje med strokovnjaki iz različnih oddelkov ali uradov pri nalogah ali projektih, lahko daje navdušujoče rezultate.

Odločite se pametno

Spoznajte, kako vam lahko Kyocera pomaga pri doseganju konkurenčne prednosti, s pametnim delovnim okoljem in pretvorbo informacij v znanje.

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.