Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

Preverite svojo garancijo

Preverite, ali je vaš izdelek še vedno zaščiten z garancijo.
colleagues discussing spreadsheets

Pripravite serijsko številko vaše naprave.

Če ste podaljšali garancijo za svoj izdelek z enim od naših jamstvenih paketov, lahko namesto tega vnesete tudi serijsko številko paketa KYOlife.

Prikazano garancijsko obdobje velja med KYOCERO in lokalnim partnerjem. 

Lokalno dogovorjeno obdobje garancije v tem iskalniku ni prikazano.

Imate vprašanje?

Vprašajte nas, z veseljem vam bomo odgovorili.

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.