• Zamenjaj jezik
  Zamenjaj državo

  Rešitve za zajem kot pogoj za digitalno preobrazbo

  Pot do večje učinkovitosti in rasti se začne z zajemom dokumentov.
  man leaning over a desk taking a picture of his work using a smartphone

  Ko podjetja začnejo pripravljati načrte za digitalno preobrazbo, ponavadi najprej investirajo v rešitev za zajem. Tak korak v svet tehnologije je lahko težak, zlasti, če gre za prvega v postopku, toda donosnost naložbe v tako cenovno dostopno orodje, kot je rešitev za zajem, je zagotovilo, da je odločitev prava in smiselna za vsa podjetja, ne glede na velikost.

  Načrt digitalne preobrazbe prestavlja podjetje v sodobno poslovno okolje, v katerem, z uporabo najsodobnejše tehnologije, učinkovito pospešuje delovne procese. Zajem je ponavadi prvi korak v postopku digitalizacije, ker je prvi, ki sprejema informacije v podjetju, hkrati pa je tudi eden izmed najbolj delovno intenzivnih in dražjih.

  Z rešitvami za zajem, ki skenirajo vse dohodne informacije in jih samodejno shranijo v sistem podjetja, se odpirajo vrata za vse naslednje razvojne načrte digitalne transformacije.

  woman using a smartphone

  Trenutno ima veliko podjetij zaposleno osebje, ki skrbi za vnašanje podatkov. Obdelava podatkov je lahko dolgotrajno in razvlečeno opravilo, saj vključuje pošiljanje pošte v papirni ali digitalni obliki in ročno vnašanje ustreznih informacij v sistem, preden je dokument fizično vložen. Rešitve za zajem bodo vse to opravile samodejno (z izjemo shranjevanja fizičnega dokumenta).

  Ena od prednosti digitalnega zajema je tudi ta, da so informacije, vzete iz dokumentov in shranjene, vedno natančne. Rešitev zajema precizno prevzame podatke in ključna dejstva ali številke, jih samodejno pretvori v računalniške podatke in jih shrani v integrirane sisteme poslovnega upravljanja. Večina možnosti vključuje tudi skenirano kopijo izvirnih informacij, tako da lahko osebje ročno preveri vse podatke, ki bi lahko bili napačni.

  Ne gre zanemariti niti dejstva da se zmanjšujejo tudi stroški. Ne le, da rešitev za zajem opravi nalogo veliko hitreje kot človek, z manj stroški obdela tudi neprimerno večji obseg informacij. Stroški uporabe tega orodja so licenčnina za programsko opremo in
  zagonska sredstva, naložba pa se povrne z razbremenitvijo zaposlenih, ki se zdaj lahko posvečajo kompleksnejšim nalogam. 

  Zajem pospešuje vsakodnevno učinkovitost

  Preberite, zakaj je orodje za zajem ključno za začetek načrta digitalne preobrazbe, in o tem, da je lahko odskočna deska za nadaljnji uspeh, saj ponuja znaten donos naložbe.

  • close up of hand texting on a smartphone

   Prihranite bistvene vire: čas in denar

   Orodja za zajem zagotavljajo hitrejše in učinkovitejše pridobivanje podatkov, kar omogoča strokovnjakom, da svoj čas posvetijo pomembnejšim nalogam in se osredotočijo na zahtevnejša opravila. Rešitve pomagajo voditi podjetja na učinkovitejši način, ki prihrani čas in denar.

    Prihranite bistvene vire: čas in denar
   Prihranite bistvene vire: čas in denar

   Obdelava podatkov in vlaganje dokumentacije je lahko dolgotrajen in drag postopek.

  • businesswoman checking her smartphone

   Zagotovite natančnost dokumentov

   Rešitev za zajem lahko samodejno in brez težav obdela večjo količino dokumentov. Podatke iz datoteke pretvori v ustrezne vrste datotek za obdelavo z digitalnimi rešitvami za upravljanje vsebin.

   Zagotovite natančnost dokumentov
   Zagotovite natančnost dokumentov

   Zanašanje na človeško oko pri obdelavi informacij lahko pripelje do » človeške napake«.

  • close up of a document being scanned

   Integrirajte v obstoječe sisteme

   Podjetja, ki se že ponašajo z obstoječimi ustreznimi sistemi, se lahko zanesejo na rešitev za zajem, ki omogoča pridobivanje potrebnih informacij. Pri integraciji teh sistemov je treba upoštevati stroške usposabljanja, kar pa se bo na koncu obrestovalo z lažjim prehodnim obdobjem.

   Integrirajte v obstoječe sisteme
   Integrirajte v obstoječe sisteme

   Povežite rešitev z obstoječimi sistemi za upravljanje vsebin in spodbudite integracijo.

  businessman checking his phone

  Zajem je le eden od načinov za optimizacijo procesov

  Sodobno poslovno okolje je vse bolj konkurenčno. Rešitve za optimizacijo podjetja pomenijo korak naprej.

  Piškotki in vaša zasebnost

  Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

  Nastavitve za piškotke

  Polje je obvezno

  S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

  Polje je obvezno

  Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

  Polje je obvezno

  Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.