• Zamenjaj jezik
  Zamenjaj državo

  Zahteve posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki

  Oddajte specifično zahtevo ali nam zastavite vprašanje o tem, kako obdelujemo vaše osebne podatke.
  hands typing on a laptop

  Kot obiskovalca naše spletne strani vas imenujemo posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, s čimer vam pripadajo določene pravice, ki jih mora podjetje Kyocera v svoji vlogi upravljavca vaših osebnih podatkov spoštovati. V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) vam mora Kyocera zagotoviti dostop do vaših osebnih podatkov ter pravico do njihovih popravkov ali izbrisa, če bi tako zahtevali. Poleg tega lahko zahtevate omejitev obdelave svojih osebnih podatkov.

  Pravico imate do nasprotovanja obdelavi vaših osebnih podatkov in prenosa podatkov. Če ste podjetju Kyocera dali soglasje za obdelavo vaših osebnih podatkov, imate pravico, da to soglasje kadarkoli prekličete.  

  Uveljavite svoje pravice in izpolnite spodnji obrazec. 

  Zahteve posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki

  Ime
  Polje je obvezno
  Priimek
  Polje je obvezno
  Naslov e-pošte
  Polje je obvezno Please provide a correct email
  Telefonska številka

  Država

  Polje je obvezno

  Zahteva

  Polje je obvezno

  Moja zahteva se nanaša na enega od naslednjih izdelkov/storitev (izberete lahko več odgovorov)

  Polje je obvezno
  Polje je obvezno
  Polje je obvezno
  Polje je obvezno
  Polje je obvezno
  Polje je obvezno
  Podrobneje opišite svojo zahtevo

  Spoštujemo vašo zasebnost

  Vaše podatke varujemo na več načinov.

  Piškotki in vaša zasebnost

  Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

  Nastavitve za piškotke

  Polje je obvezno

  S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

  Polje je obvezno

  Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

  Polje je obvezno

  Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.