Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

Upravljanje vsebin: ključ do poslovne učinkovitosti

Učinkovito upravljanje z informacijami odpira vrata večji produktivnosti in povečanju dobička.
businesswoman studying papers

Doba interneta prinaša vse več podatkov in informacij, kar je za podjetja velik izziv. Medtem ko so se izmenjava informacij in mnoga druga opravila prenesla na splet, presenetljivo veliko število organizacij zaostaja pri digitalizaciji svojih procesov in se še vedno zanaša na mape, omare in papirje.

V prehodnem obdobju pri načrtovanju digitalne preobrazbe, se podjetja poslužujejo orodij, kot so Enterprise Content Management ( Upravljanje vsebin v podjetju), Document Management Systems (Sistemi za upravljanje dokumentov) in Intelligence Information Management (Upravljanje obveščevalnih podatkov), ki jim pomagajo pri vsakodnevnem obdelovanju obsežnih količin vhodnih in izhodnih informacij.

Ta orodja predstavljajo temeljni element načrta za digitalno preobrazbo, ki bo podjetje pripravila na model poslovanja v 21. stoletju. Podjetja si seveda želijo poenostaviti svoje delovne proces, izboljšati učinkovitost in povečati dobiček. Rešitve, kot so orodja za upravljanje poslovnih vsebin, so pomemben del tega načrta.

colleagues in a meeting

Ena od prednosti uporabe teh orodij je povečanje produktivnosti zaposlenih, saj se
jim ne bo treba prebijati skozi hierarhične postopke, da bi pridobili določene dokumente. Digitalna orodja bodo poskrbela, da bo pot dokumentov tekla
samodejno in hitro, preko jasno določenih delovnih tokov. Dostop do njih bo enostaven, zaradi večje preglednosti pa bodo lažji tudi postopki revidiranja. 

Racionalizacija procesov bo merljiva tudi z večjo produktivnostjo zaposlenih. Digitalne rešitve pomagajo tudi pri preprečevanju tveganj. Z organizacijo podatkov v digitalnem sistemu se zmanjšajo možnosti za izgubo informacij. Z zaščitenimi varnostnimi kopijami, shranjenimi v sistemu, se boste izognili grožnjam hekerjev ali napakam zaposlenim.

Digitalno orodje, kot je Content Management, ima toliko koristnih učinkov, da bi morala podjetja resno razmisliti o uvajanju koncepta upravljanja poslovnih vsebin. Zagotavljanje dobička in postavitev temeljev za nadaljnjo rast je cilj, ki ga podjetja lahko dosežejo že s prvimi koraki proti digitalizaciji. 

Upravljanje z vsebinami je ključ do poslovnega uspeha

Sistemi za upravljanje vsebin postajajo bistveni del poslovanja podjetij po vsem svetu.

 • businesswoman presenting in a meeting

  Osnova za izmenjavo informacij

  Glede na izsledke raziskave družbe Plan View, kar 59 odstotkov projektov vključuje delavce z različnih geografskih področij, zato je potrebno sodelovanje. Z uvedbo orodij za skupinsko delo je mogoče predstaviti različne ideje in predloge ter zagotoviti, da bo končni izdelek najvišje kakovosti.

  Osnova za izmenjavo informacij
  Osnova za izmenjavo informacij

  Sodelovanje je ključnega pomena za vsako podjetje v sodobnem poslovnem okolju.

 • two businessman standing over and studying some forms

  Bodite učinkoviti pri iskanju informacij

  Harmon ocenjuje, da povprečni zaposleni porabi vsaj 30 minut na dan za iskanje informacij, vendar lahko ta čas z rešitvami ECM in podobnimi orodji bistveno skrajšajo. Z vsemi informacijami, ki so shranjene v sistemu, iskalno orodje potrebuje le nekaj ključnih besed ali filtrov, da dokument ali iskane podatke v le nekaj sekundah pripelje na uporabnikov zaslon.

  Bodite učinkoviti pri iskanju informacij
  Bodite učinkoviti pri iskanju informacij

  Za pregledovanje datotek in iskanje informacij zaposleni potrebujejo veliko časa.

 • businesswoman explaining something to colleagues in a meeting

  Prilagodljivost za večjo rast

  Ni pomembno, ali ste samostojni podjetnik, ki deluje v lokalnem okolju, ali globalno podjetje - te rešitve lahko dodajo vrednost delu, ki ga opravljate, hkrati pa predstavljajo koristen podporni sistem na poti od enega konca lestvice do drugega.

  Prilagodljivost za večjo rast
  Prilagodljivost za večjo rast

  Tako kot podjetje, se lahko tudi orodja za digitalno preobrazbo prilagodijo rasti.

close up of hands holding a tablet showing a graph

Vse prednosti in koristi avtomatizacije

Sodobno poslovno okolje se konkurenčno razvija.Optimizacijske rešitve za podjetja pomenijo korak naprej.

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.