Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

Prizadevamo si za trajnostni svet

Geslo "Kako, kot človek, ravnati prav," je koncept, ki ga vključujemo v svoje odločitve.
image of green forest

Z inovacijami za zaščito našega planeta

Kyocera se zavzema za bolj trajnostno prihodnost.

Manj odpadkov, vzdržljivost, nizki stroški

Naši tiskalniki ECOSYS povzročajo manj odpadkov, glede na primerljive naprave pa imajo najnižje stroške tiskanja. Bili smo prvi, ki smo razvili brezkasetni sistem za laserske tiskalnike, svoje inovativne ideje pa smo usmerili v zmanjšanje vplivov na okolje (Ecology), zmanjšanje tekočih stroškov (Economy) in zagotavljanje enostavne integracije z informacijskimi omrežji (Systems).

Vidimo luč

Izraba sončne energije je ključna za prihodnost naše družbe, je stališče Kyocere. Z novostmi, kot so plavajoče sončne elektrarne ali sončno prezračevanje v Toyoti Prius, zmanjšujemo odvisnost našega planeta od klasičnih virov energije.

Kot govorimo, tudi ravnamo

Vodo, ki jo uporabljamo v proizvodnji v svojih tovarnah, dosledno prečiščujemo, njena kakovost je enaka kakovosti pitne vode. Zelo si prizadevamo, da bi naše tovarne in pisarne postale „zelene“, tako skozi sončne sisteme na strehi, kot skozi „zelene zavese“, posajene nad okni in ob zunanjih stenah naše poslovne stavbe. Vse to prispeva k zmanjšanju porabe energije in k ohranjanju biotske raznovrstnosti.

Smo del največje svetovne pobude za trajnostni razvoj podjetij.

Okoljska skladnost:
 

Poraba električne energije v stanju pripravljenosti in privzeti čas, potreben za vstop v ta način, ima pomemben vpliv na skupno porabo energije naprav. V skladu s predpisi "ES 801/2013" (sklop 26) pregled vsebuje informacije o privzetih časovnih omejitvah, ki jih naprave potrebujejo, da vstopijo v stanje pripravljenosti (spanja), kot tudi porabo energije, ko so povezane z navedenimi vmesniki.

Spodaj najdete najnovejši seznam vseh naprav, ki ustrezajo Lot26:

 

 • Kyocera Lot26 List - February 2020 (Kyocera Lot26 List April 2020.pdf)
  • 275 KB
  • PDF
girl with a tablet

Ustvarite trajnostno delovno okolje s Kyocero

Skeniranje, skupna raba in tiskanje dokumentov še nikoli ni bilo tako pomembno za delovanje podjetja. Naša paleta ECOSYS naprav je zasnovana tako, da vzpostavi popolno ravnovesje med izvedbo in vzdržljivostjo, s čimer pokrijete svoje poslovne potrebe in hkrati zmanjšate vpliv na okolje.

Blaginja in harmonija v sožitju

Trdno verjamemo v ukrepe za varovanje okolja ob izpolnjevanju korporativnega gesla: “Spoštuj, kar ti je dano in bodi dober do ljudi.”

 • key toner cartridge being inserted into printer

  Zahtevni odgovori na zahtevna vprašanja

  Močno si prizadevamo za zmanjšanje odpadkov, ohranjanje virov, odgovorno ravnanje s kemičnimi snovmi in zaščito biotske raznovrstnosti. Naša okoljska listina (KYOCERA Environment Charter) pomeni celovito zavezanost varovanju okolja, razvoju okolju prijaznih izdelkov, varčevanju z energijo in preprečevanju podnebnih sprememb.

  Zahtevni odgovori na zahtevna vprašanja
  Zahtevni odgovori na zahtevna vprašanja

  Močno si prizadevamo za zmanjšanje odpadkov, ohranjanje virov, odgovorno ravnanje s kemičnimi snovmi in zaščito biotske raznovrstnosti.

 • close up of wind turbines

  Mislimo in delujemo "zeleno"

  Naši cilji za trajnostno rast, ekologijo, gospodarstvo in zmanjšanje vpliva na okolje v letu 2020 so ambiciozni. Osredotočamo se na tri področja: zelene izdelke, zelene tovarne in zeleno komunikacijo. Zmanjšujemo emisije toplogrednih plinov, delamo na trajnostnem recikliranju virov in v smeri boljšega sožitja z naravo.

  Mislimo in delujemo "zeleno"
  Mislimo in delujemo "zeleno"

  Naši cilji za trajnostno rast, ekologijo in gospodarstvo so ambiciozni.

 • child looking up at a tree

  Cilj je boljše življenje za vse

  Imamo ambiciozne politike in cilje, s pomočjo katerih bomo še naprej izboljševali okoljska in varnostna vprašanja. Ena od poglavitnih nalog je zmanjšanje emisij toplogrednih plinov za en odstotek, zmanjšanje porabe energije in vode ter odvajanje industrijskih odpadkov na vseh naših lokacijah. Postavili smo si tudi cilje za preprečevanje industrijskih nesreč in zmanjšanje tveganja za požare.

  Cilj je boljše življenje za vse
  Cilj je boljše življenje za vse

  Imamo ambiciozne politike in cilje, s pomočjo katerih bomo še naprej izboljševali okoljska in varnostna vprašanja.

hand in a tree

Trajnostna prihodnost pisarniškega tiskanja: okolju prijazno tiskanje je vse bolj dostopno

Ohranjanje okolja je glavni dejavnik pri delovanju sodobnih podjetij. S tiskanjem in upravljanjem dokumentov lahko znatno zmanjšate okoljski odtis podjetja. S pravo kombinacijo programske in strojne opreme je mogoče delovati bolj trajnostno in hkrati dosegati svoje cilje glede družbene odgovornosti.

Vodič po trajnostno naravnanih napravah

Naši raziskovalno-razvojni centri razvijajo izdelke, ki zmanjšujejo stroške in povečajo produktivnost z vrhunskimi okoljskimi zmogljivostmi.

 • colour pages being retrieved from a Kyocera printer

  Ekološki toner

  Naš novi toner se 'zlije' na stran in tiska pri nižji temperaturi, kar porabo energije tiskalnika zmanjša za polovico.

 • black toner being plugged into a Kyocera printer

  Vzdržljiva tehnologija za prihranek pri virih

  Komponente za dolgo življenjsko dobo prihranijo vire - keramični bobni z življenjsko dobo do 4.800.000 odtisov - dvakrat več kot običajni.

 • colleagues discussing coloured printouts

  Inovativna »samo toner« rešitev

  Prvi smo zasnovali tiskalnike, da delujejo po sistemu »samo toner«, tako se izognemo menjavi plastičnih kartuš in zmanjšamo vpliv na okolje.

 • view from below of trees next to office buildings

  25 prelomnih let

  Proslavili smo 25 let od predstavitve prvega laserskega tiskalnika ECOSYS, s čimer smo postavili standard za okolju prijazno tiskanje.

 • waterfall in a forest

  Klimatsko nevtralno tiskanje rešuje gozdove

  Z zagotavljanjem energijsko učinkovitih štedilnikov družinam v Keniji so od leta 2013 preprečili več kot 120.000 ton izpusta CO2.

 • man working on a tablet with a stylus

  99 odstotkov naših izdelkov je zelenih

  Naša zavezanost ekologiji se kaže v naših izdelkih. Velika večina je zelenih. Več boste izvedeli v poročilu CSR.

 • Pomen Kyocerine filozofije

  Naše vodilne vrednote in način dela nam pomagajo graditi zaupanje pri partnerjih, da bi s skupnimi močmi ustvarili nekaj novega.

 • black, magenta, yellow and cyan toners stacked on top of one-another

  Okolju prijazna embalaža prejme nagrado

  Nov embalažni material, izdelan iz brizgane celuloze, ki ščiti podajalnike papirja med pošiljanjem, je prejel nagrado za Tehnično embalažo.

Posvetujte se z nami

Vprašajte Kyocerinega strokovnjaka glede poizvedbe in si zagotovite več informacij o naši zavezanosti okolju.

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.