Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

Originalni toner Kyocera

Samo originalni toner Kyocera zagotavlja kakovost tiskanja, okoljske standarde in trpežnost izdelka.
view of trees in a forest from above

Kyocera je desetletja razvijala tehnologije, ki zagotavljajo nižje stroške delovanja od konkurentov. Toner je potrošni material, ki je prilagojen posameznemu modelu in obstaja le en dobavitelj, ki lahko zagotovi kakovost, ekonomičnost in zanesljivost, ki jo pričakujete ob nakupu naprave Kyocera.

 

Prednosti uporabe originalnega tonerja

Z nakupom naprave Kyocera je vaše podjetje naredilo prvi korak k znižanju tekočih stroškov. Morda se vam bo zdelo, da lahko greste še korak dlje z uporabo neoriginalnega tonerja. Vendar lahko raba neoriginalnega tonerja ogrozi koristi nakupa.
Varčevanje in prihranki stroškov
Z originalnim tonerjem lahko vaše podjetje prihrani denar, je neodvisno preizkušen za izpis določenega števila strani.
Ni nevaren za zdravje
Toner KYOCERA ne vsebuje škodljivih snovi, kot so živo srebro, kadmij, svinec in nikelj, spojine Chroma VI ali barve.
Delovanje naprav
Komponente z dolgo življenjsko dobo v napravah Kyocera so prilagojene za optimalno delovanje z originalnim tonerjem.
Kakovost dokumentov
Visoka kakovost slike je povezana z majhno velikostjo in natančno obliko posameznih delcev tonerja v originalni kaseti.
Nabava in administrativni postopki
KYOCERA zagotavlja, da je toner, ki ga potrebujete, na voljo kadarkoli in kjerkoli ga potrebujete.
Potrjena verodostojnost dokumentov
Z originalnim tonerjem z napravami KYOCERA ECOSYS zagotavljate verodostojnost svojih dokumentov, pogodb in pisem.
Dolgoročna zaveza
Izbira naprave KYOCERA lahko pomeni, da v času delovanja naprave ustvarite do 85% manj elektronskih odpadkov.

Kaj pomeni, da je toner ponarejen?

Ponarejeni toner je izdelan in pakiran tako, da je videti skoraj enako kot originalni toner Kyocera. Vendar pa je razlika v kakovosti, zanesljivosti in zmogljivosti. Ponarejeni toner se proizvaja in prodaja nezakonito, zato Kyocera, da bi ponaredke odstranila s trga, tesno sodeluje s carinskimi službami in organi kazenskega pregona v celotni regiji EMEA.

Kako prepoznate ponarejen toner?

Kyocera pri svojih izdelkih uporablja varnostne funkcije, s katerimi zagotavlja, da stranke vedo, da uporabljajo samo najboljše izdelke. Varnostni hologram v kombinaciji s priročnim pregledovalnikom omogoča varno preverjanje pristnosti izdelka. Poleg tega so ponavadi cene ponarejenih izdelkov nenavadno nizke, vendar se lahko na koncu izkaže, da je cena zelo visoka. Če želite biti prepričani, da je izdelek pristen, je vedno priporočljivo, da ga kupite pri pooblaščenem partnerju Kyocera. Če želite uporabljati kombinacijo Handy Viewer in hologram, se obrnite na vašega prodajalca za najnovejše informacije.

colleagues in a meeting

Garancija - ni omejitev za originale

Kupec se bo sam odločil, ali bo uporabil originalni toner Kyocera ali neoriginalenega. Vendar garancija proizvajalca Kyocera ne pokriva tehničnih napak ali drugih tehničnih težav, ki jih povzroči uporaba neoriginalnega tonerja. Uporabljajte izključno pristne tonerje Kyocera, pri čemer ne bo omejitve garancije.

Skrbimo za okolje

Kyocera tonerji zagotavljajo okolju prijazen pristop, ki ustreza filozofiji našega podjetja.

  • Tiskajte zanesljivo v visoki kakovosti

    Preverite našo ponudbo tiskalnikov. Gotovo boste v ponudbi našli tudi primeren izdelek zase, ne glede na velikost vašega podjetja.

  • Kyocera in okolje

    Naša vizija je zaščititi naš planet. Ključno je, da razvijamo in izdelujemo izdelke, ki pomagajo reševati okoljske izzive.

Posvetujte se z nami

Veseli bomo vašega klica ali e-pisma.

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.