Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

Kyocera Enterprise Information Manager

Upravljajte katerokoli digitalno vsebino s Kyocerino izvirno storitveno platformo za upravljanje vsebin.
People discussing

Kyocera Enterprise Information Manager (KEIM) vam pomaga začeti pot digitalizacije vašega podjetja, če pa ste že zakorakali na to pot, vam bo v veliko pomoč. Prehod od analognega k digitalnemu, arhiviranje vseh zapisov, obogatitev podatkov s povezovanjem zunanjih virov, usmerjanje dokumentov in zahtevanje odobritev za račune ter upravljanje pogodb so res samo nekaj primerov številnih možnosti, ki jih mora podpirati sodobna rešitev "Enterprise Content Management" (ECM). Kyocera Enterprise Information Manager, sofisticirana platforma ECM/CPS, ponuja vse te funkcije (in še več) za dodano vrednost vašega podjetja.

Načini, na katere lahko Kyocera Enterprise Information Manager (KEIM) podpre vaš proces digitalizacije.

 • Imate težave prenesti manualne procese v digitalni svet?  Kyocera Enterprise Information Manager (KEIM) vključuje predloge najboljših praks, s katerimi lahko začnete takoj, kot tudi vsa orodja, ki jih potrebujete za prilagajanje spreminjajočim se zahtevam vašega podjetja in strank.
 • Vas skrbi ravnanje z osebnimi podatki?  Kyocera Enterprise Information Manager (KEIM) prevzame nadzor in je vedno v skladu z GDPR.
 • Shranjujete informacije na različnih lokacijah in sistemih, vendar želite do njih dostopati z osrednjega mesta?  Kyocera Enterprise Information Manager (KEIM) ponuja odličen uporabniški vmesnik za integracijo zunanjih sistemov in privzeti vmesnik SAP za pridobivanje vseh informacij na enem mestu.
 • Ali med delom iščete nove možnosti sodelovanja med zaposlenimi?  Kyocera Enterprise Information Manager (KEIM) posodablja datoteke v realnem času, tako da lahko uporabniki delajo skupaj od doma ali v pisarni.

Zakaj vaše podjetje potrebuje rešitev ECM?

S hitro rastjo nestrukturiranih podatkov in pojavom novih vrst vsebin se podjetja soočajo z vse večjimi težavami pri prevzemanju nadzora nad svojimi dokumenti.

 • woman working on laptop

  Digitalno upravljanje računov

  Skladno shranjevanje dokumentov je lahko zahtevno zaradi številnih predpisov in zakonov. Z uporabo KEIM pa ste lahko brez skrbi, saj imate na voljo izjemno programsko opremo, ki zagotavlja skladnost z vsemi najnovejšimi zakonskimi zahtevami.

  Digitalno upravljanje računov
  Digitalno upravljanje računov

  Poskrbite za varne in nemotene postopke obračunavanja.

 • Shake hands

  Upravljanje pogodb

  Konvencionalno upravljanje pogodb v podjetjih je pogosto dolgotrajno in zahteva veliko virov. KEIM podjetjem pomaga povečati učinkovitost z racionalizacijo tega procesa.

  Upravljanje pogodb
  Upravljanje pogodb

  Spremljajte svoje pogodbe, njihove pogoje in roke.

 • woman typing in a computer

  Digitalno upravljanje s kadri.

  Ko gre za upravljanje kadrov opravi KEIM večino zamudnega dela. Tako so postopki vključitve novih zaposlenih, izključitve odhajajočih in vse vmes hitri in preprosti.

  Digitalno upravljanje s kadri.
  Digitalno upravljanje s kadri.

  Združite vse informacije o zaposlenih na osrednji lokaciji.

Prevzemite nadzor nad podatki vaše organizacije!

Da bi bil prehod čim lažji, lahko podjetja hitro in učinkovito izkoristijo moč podatkov. Kyocera Enterprise Information Manager je idealna rešitev za urejanje dokumentov in nadzor nad datotekami.
Skladnost in revizija

Verzioniranje dokumentov in arhiviranje, ki bo zadovoljilo vsako revizijo, omogočata popolno sledljivost in skladnost z zakonodajo in najboljšimi praksami.

Nižji stroški

Nikoli ne boste zamudili roka s hitrejšimi avtomatiziranimi in strukturiranimi delovnimi tokovi (BPM).

Učinkovitost

Z možnostjo prilagodljivega iskanja bodo vaše poslovne vsebine vedno na voljo.

Prilagodljivost

Podpira lokalno delovanje, hibridni pristop ali pa deluje v celoti v oblaku.

Varnost

Sofisticiran varnostni okvir, ki vključuje vloge, strukture in šifriranje.

Integracija

Povečajte vrednost vašega podjetja z integracijo obstoječih poslovnih in ERP aplikacij.

Kako se lotiti digitalizacije delovnih tokov dokumentov?

Sistemi DSM ponujajo podjetjem priložnosti za racionalizacijo procesov, povečanje varnosti in ustvarjanje dodane vrednosti.

 • Zakaj morate poenostaviti svoje delovne tokove?

  Sistemi za upravljanje dokumentov dajejo podjetjem moč za doseganje novih ravni učinkovitosti, odkrijte, kako!

 • Kako zavarovati svojo dragoceno dokumentacijo?

  Sistemi za upravljanje dokumentov ščitijo datoteke, ki so bile prej izpostavljene tveganju poškodb ali kraje.

 • Novi standard za platforme za upravljanje vsebin

  Kyocera Enterprise Information Manager spremeni vaše podatke iz bremena v organizacijsko moč.

Prenosi

Tukaj boste našli vse prenose, ki so na voljo za ta izdelek.

hand working with a tablet

O programu Kyocera Capture Manager

Zajem dokumentov je preprost po zaslugi močne integracije s programom Kyocera Capture Manager (KCM).

man working with a laptop

Kyocera v Gartner Magic Quadrantu

Kyocera verjame, da priznanje Gartnerja v magičnem kvadrantu za platforme vsebinskih storitev utira pot za nadaljnjo širitev poslovanja na trgu.

Začnite svojo poslovno digitalizacijo z nami!

Želite izvedeti več o tem, kako vam lahko Kyocera Smart Information Manager pomaga optimizirati potek dela z dokumenti v vašem podjetju?

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.