Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

Avtomatizacija poslovanja je prihodnost

V številnih panogah ugotavljajo, da avtomatizacija ponuja edinstven vpogled v poslovne procese.
close up of doctor holding a tablet

Postanite bolj prilagodljivi, inovativni in učinkoviti

Ne glede na vašo panogo ima avtomatizacija pomembno vlogo. Potrudili se bomo, da bomo skupaj z vami dosegli merljive rezultate. Ne le, da bodo imeli zaposleni več časa za iskanje dodatnih prihodkov, dobili bodo tudi dostop do podatkov za hitrejše odločanje in povečanje vrednosti. Učinek, ki bo prinesel koristi celotni organizaciji.

 

Avtomatizacija lahko izboljša zdravstveno varstvo bolnikov, poveča učinkovitost v zavarovalnicah in posodobi zaledne pisarne v proizvodnji, če naštejemo le nekaj primerov.

Avtomatizacija poenostavi zapletene poslovne procese in sprosti skrito vrednost

Vas zadržujejo zastareli sistemi?

V katerikoli panogi sta inovativnost in sodelovanje močno ovirana, če se zanašamo na papirno poslovanje in osebje, ki opravlja manj vredne ponavljajoče naloge. Tukaj je nekaj primerov, pri katerih vam lahko pomagamo z uvedbo poslovne avtomatizacije.
Zdravstvo
Namesto zagotavljanja boljše oskrbe pacientov, osebje bolnišnic in zdravstvenih domov izgublja čas z iskanjem kartotek.
Finančne storitve
Stalna skrb glede varnosti in skladnosti postopkov, finančne strokovnjake ovira pri zagotavljanju večje vrednosti.
Vladne organizacije
Učinkovitost javnih storitev ovirajo zapleteni upravni procesi in velika odvisnost od papirnatih dokumentov.
Zavarovalništvo
Z ustaljenimi praksami zavarovanja in birokracije je težko doseči učinkovitost in znižati stroške.
Izobraževanje
Dragocen in dobro usposobljen kader ne veča zadovoljstva študentov, če je vezan na običajne načine vodenja izobraževanja
Proizvodnja
Imeti moderno proizvodno linijo ne pomeni veliko, če so zaledni postopki počasni in neučinkoviti.
  • Kako izboljšati izkušnje pacientov v zdravstvu

    Optimizacija storitev izboljšuje oskrbo pacientov in sega dlje od sprejemnice, zmanjšuje stroške in lajša elektronsko pridobivanje podatkov.

  • Skrivnost avtomatizacije finančnih storitev

    Ne samo, da se lahko okrepi notranja varnost, preprostejša postane skladnost z uredbami in reševanje poizvedb strank postane hitrejše.

  • Kako digitalne rešitve racionalizirajo proizvodnjo

    Če olajšamo iskanje informacij in osebje postane produktivnejše, je boljša tudi varnost podatkov in skladnost z uredbami.

Sprostite produktivnost in rast

Oglejte si, kako lahko pametne in pogosto presenetljive rešitve povečajo donosnost naložbe vašega oddelka.

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.