• Zamenjaj jezik
  Zamenjaj državo

  Vse, kar potrebujete, najdete tukaj

  Prenesite gonilnike in programsko opremo, preverite ugodnosti garancije Kyocera.
  colleagues discussing charts

  Naša podpora 

  Izdelki Kyocera so zasnovani tako, da potrebujejo malo vzdrževanja. Če pa bi vendarle potrebovali pomoč, bosta naša storitev in podpora enako zanesljivi kot delovanje naših naprav.

  Posvetujte se z nami

  Prilagodljivost je odlika našega podjetja. Prepričajte se o tem, da smo vedno pripravljeni stopiti korak bliže in pomagati, da bodo Kyocerine naprave, pa tudi vaše podjetje, delovali nemoteno.

  Povečajte svojo poslovno uspešnost

  Izkoristite vse prednosti tiskalnika Kyocera

  • Zakaj podaljšati garancijo?

   KYOlife nudi 3, 4 ali 5-letno podaljšano zagotovilo za zanesljivo delovanje in takojšnjo asistenco.

  • Zakaj se splača uporabljati Kyocerin toner

   Izpis v visoki ločljivosti s tehnologijo "brez kartuš" za nizek TCO in malo vzdrževanja. Nestrupen in okolju prijazen.

  Posvetujte se z nami

  Naši strokovnjaki so vedno na voljo za vaše povpraševanje. Pomagali vam bodo pri izzivih, opravili prodajno poizvedbo ali organizirali srečanje.

  Piškotki in vaša zasebnost

  Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

  Nastavitve za piškotke

  Polje je obvezno

  S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

  Polje je obvezno

  Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

  Polje je obvezno

  Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.