• Zamenjaj jezik
  Zamenjaj državo

  Pionirski duh je v našem dednem zapisu

  Filozofija našega ustanovitelja niso le besede na papirju. Z njimi uspešno rešujemo poslovne izzive.
  long shot of stairs in a glass office

  Stremimo k pametnejšemu delovnemu okolju

  Življenje je lažje v pametnejšem delovnem okolju, znanje pa bo postalo konkurenčna prednost. Pionirsko delo pri ustvarjanju inovacij nas vodi že šest desetletij. Preobrazba pri nadzoru dokumentov in upravljanju informacij je ena od pomembnejših rešitev za podjetja, da bi postala bolj fleksibilna, učinkovitejša in bolj osredotočena na uporabnike.

  Pomemben je način sodelovanja

  Kyocera Document Solutions je globalno, v prihodnost usmerjeno podjetje, a način, kako sodelujemo z vami, je zelo oseben. Delamo z roko v roki, kot človek s človekom. Naša filozofija in vrednote, ki jih gojimo, nam narekujejo, da ravnamo odgovorno in spoštljivo, tako do ljudi kot do okolja. S takšnim pristopom bomo lažje prisluhnili vašim potrebam po strojni in programski opremi in se izkazali za zaupanja vrednega partnerja. 

  "Informacije pretvorimo v znanje in premagajmo konkurenco."

  Naše inovacije so vaša prednost

  Rešitve, ki vodijo k avtomatizaciji delovnih procesov, s tem pa k dvigu vrednosti, optimizaciji poslovanja in varnosti podatkov.

  • Zaščita podatkov pred kibernetskimi vdori (EN)

   Kriminalci so vse bolj iznajdljivi, zato potrebujete najnovejša orodja in sisteme za varovanje podatkov.

  • Avtomatska obdelava računov (EN)

   Klasično preverjanje vhodnih računov je počasno in drago. Avtomatizacija v oblaku prihrani čas, poveča učinkovitost in prepreči napake.

  • Povečajte fleksibilnost

   Ne bojte se digitalizacije. S pametnim načrtovanjem in pravo strategijo lahko izkoristite prednosti, brez velikih vlaganj.

  • Je vaše omrežje ogroženo? (EN)

   Ne čakajte na kibernetski napad, da bi izboljšali varnost omrežja. Ukrepajte zdaj.

  • Kaj pa tiskanje v brezpapirnem svetu? (EN)

   Če poslujete brezpapirno, ni nujno, da povsem opustite tiskanje. Gre le za pameten pristop.

  • Zakaj brez papirja? (EN)

   Deset razlogov, zakaj bi morala vaša dejavnost postati brezpapirna.

  • Kako do nižjih stroškov in zadovoljnih kupcev

   Digitalna transformacija logistike prinaša zavidanja vreden dobiček.

  • Poenostavitev logistike z avtomatizacijo

   Z uporabo najsodobnejše tehnologije lahko logistične postopke drastično poenostavite, zmanjšate stroške in izboljšate storitve za stranke.

  • Avtomatizacija računovodstva - dvig produktivnosti

   Finančni uslužbenci porabijo manj časa za administrativne naloge, stroški so nižji, izboljša se storitev za stranke.

  • Mobilno tiskanje (EN)

   Podjetja bi morala zaposlenim omogočiti tiskanje z mobilnih naprav. Še vedno se jih preveč oklepa zastarelih in potencialno nevarnih metod.

  • Težje naloge prepustite avtomatizaciji

   Zaposleni lahko porabijo 20 % svojega časa z iskanjem podatkov. Avtomatizacija povečuje učinkovitost, niža stroške in pospešuje rast.

  group of colleagues in a meeting

  "Spoštuj kar ti je dano in bodi dober do ljudi"

  Filozofija našega ustanovitelja, dr. Kazua Inamorija, temelji na ideji, da je poslanstvo Kyocere vodilo, da mora  »človek storiti vse tisto, kar je prav.« To je koncept, ki ga vključujemo v vse svoje odločitve. Pomen poštenosti in prizadevnega truda služi kot paradigma našega ravnanja.

  close up of printed document

  Z vami se vse začne in konča

  Eno od prvih naročil smo pri Kyoceri prejeli iz družbe IBM. Zdelo se je, da naročenega izdelka ne bo mogoče izdelati. Nismo imeli ne opreme, ne znanja, vendar smo se kljub temu zakopali v delo in izdelali prototip. In uspelo nam je. Prav to imamo v mislih, ko govorimo o pristopu do potreb naših kupcev. Najprej pozorno prisluhnemo, nato pa vse svoje znanje, spretnosti in inovativne rešitve uporabimo za premagovanje še tako zahtevnih izzivov.

  Za nas so pomembne vrednote, ki slonijo na dediščini

  Spoznajte, zakaj je Kyocera drugačna.

  • employees working in a glass office

   Začetki so bili skromni

   KYOCERA je začela kot majhna primestna tovarna, brez denarja, priporočil in ugleda. Vse kar smo imeli, je bilo nekaj tehnologije in 28 zanesljivih sodelavcev. Toda podjetje je začelo hitro rasti in se razvijati, saj so bili delavci predani, vodstvo pa se je zelo trudilo pridobiti njihovo zaupanje. Želeli smo postati odlično podjetje, v katerem bi vsi zaposleni verjeli drug v drugega, opustili sebične motive in bili zares ponosni na delo, ki ga opravljajo.

   Začetki so bili skromni
   Začetki so bili skromni

   Kyocera je začela kot majhna primestna tovarna, brez denarja in priporočil.

  • close up of colleagues working on a tablet

   Naše vrednote so usmerjene v dobra dejanja

   Vizija našega ustanovitelja je postala temelj Kyocerine dejavnosti in prizadevamo si, da bi te vrednote tudi ohranili. V današnjem hitrem tempu življenja, so pri osredotočanju na kupca, še toliko bolj pomembne. 

   Naše vrednote so usmerjene v dobra dejanja
   Naše vrednote so usmerjene v dobra dejanja

   Vizija našega ustanovitelja je postala temelj Kyocerine dejavnosti.

  • view from above of colleagues in a meeting

   Povezanost človeške misli in duha

   Človeški duh naj bi bil zlahka spremenljiv. Naš ustanovitelj, dr. Kazuo Inamori, je odkril, da ni nič močnejšega od duha človeka. KYOCERA se je razvila v to, kar je danes, ker je temeljila na povezavi človeške misli in duha. Inamori je uporabil svoja spoznanja, da je ustvaril edinstveno filozofijo, ki ji vsakodnevno sledimo in jo razumemo kot temelj našega poslovanja.

   Povezanost človeške misli in duha
   Povezanost človeške misli in duha

   Pravijo, da se duh človeka zlahka spreminja.

  • Skupina Kyocera

   Iz skromnih korenin smo zrasli tako, da smo kupce postavili na prvo mesto in odpirali nove svetove s pomočjo vrhunskih tehnologij.

  • Kyocera in okolje

   Imamo jasno vizijo, kako naj delujemo, da ohranimo naš planet in pionirske izdelke, ki pomagajo reševati ekološke probleme.

  • Zagotovite si konkurenčno prednost

   S pomočjo naših inovativnih idej, nagrajeno strojno opremo in pametno programsko opremo, prenesite znanje v konkurenčno prednost.

  Piškotki in vaša zasebnost

  Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

  Nastavitve za piškotke

  S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

  Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

  Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.