Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

Gartner postavil Kyocero v magični kvadrant ponudnikov storitev upravljanja vsebin

5. 01. 21

Ljubljana, 5. 1. 2021 – Korporacija Kyocera Document Solutions Europe je objavila, da se je uvrstila v magični kvadrant ponudnikov storitev upravljanja vsebin, ki ga sestavlja svetovalna hiša Gartner (Gartner Magic Quadrant for Content Services Platforms (CSP) – za ogled potrebujete naročnino na Gartnerjeve storitve). Kyocera je v tem poročilu postavljena med pomembnejše igralce, prvič v svoji zgodovini.

Gartnerjev magični kvadrant je najpomembnejše raziskovalno poročilo na določenem trgu. Ponuja celovit pogled na položaj posameznih akterjev na raziskovanem področju*2. Ponudniki so ocenjeni na podlagi več kriterijev, kot sta na primer »celovitost vizije« in «zmožnost izvedbe«. Omenjeno poročilo je bilo objavljeno 16. novembra in predstavlja Kyocero kot nišnega igralca.  

Platforme s storitvami za upravljanje z vsebinami (CSP) Gartner definira kot temeljna orodja organizacije za upravljanje in organizacijo vsebin. CSP-ji zaposlenim ponujajo sodoben način za dostop in delo z vsebinami, ki presega organizacijske omejitve*1 in uporabljene naprave. Organizacijam omogočajo optimalen izkoristek različnih tipov dokumentov (računi, dobavnice, naročilnice, dokazila o plačilih, bančni računi, e-poštna sporočila, slike, zvočne datoteke itd.) s pomočjo funkcij, kot so zajem dokumentov, centralno arhiviranje, avtomatizacija delovnih tokov, sodelovanje in upravljanje evidenc.

Kyocera krepi svoj portfelj platform za storitve upravljanja z vsebinami, vključno z rešitvami Enterprise Content Management*3 z namenom boljše podpore svojim strankam in ustvarjanja pametnejšega delovnega okolja. Kot del te strategije so se družini Kyocera v zadnjih letih pridružili Ceyoniq Technology GmbH, DataBank IMX, LLC, Alos GmbH, Ever Team Software SAS in OPTIMAL SYSTEMS GmbH, ki združujejo vodilne tehnologije za izpolnjevanje različnih potreb kupcev.

»Z razširitvijo našega portfelja in povečanjem sinergij si želimo, da bi vsebinske storitve postale bolj dostopne strankam vseh velikosti in panog. Veseli smo, da smo vključeni v Gartnerjev magični kvadrant za platforme vsebinskih storitev; še naprej si bomo prizadevali razširiti svoj nabor rešitev, s katerimi bomo našim strankam pomagali izkoristiti obstoječe znanje in rešitve«, je povedal Kozo Teramoto, generalni direktor prodaje in trženja pri Kyocera Document Solutions Europe.

V Kyoceri so prepričani, da priznanje, ki so ga deležni z uvrstitvijo v Gartnerjev magični kvadrant kot nišni igralec na trgu platform za upravljanje z vsebinami, utira pot k nadaljnemu širjenju poslovanja na tem tržišču. Zaradi dejstva, da so spremembe na delovnih mestih še naprej hitre, podjetje ostaja zvesto usmeritvi za ponudbo rešitev, ki bodo pomagale digitalizirati delovna mesta in povečati poslovno produktivnost.

 

*1: Vir: Gartner, Magic Quadrant for Content Services Platforms, Michael Woodbridge et al., 16 November 2020.

*2: Vir: Gartner Research Methodologies, Magic Quadrant https://www.gartner.com/en/research/methodologies/magic-quadrants-research.

*3: Enterprise content management se nanaša na rešitve za integracijo podatkov, učinkovito upravljanje in avtomatizacijo delovnih tokov dokumentov. 

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.