Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

Keypoint Intelligence potrjuje varnost Kyocerinih naprav

Serija TASKalfa 3554ci se ponaša z varnostjo, ki presega industrijske standarde.
12. 10. 22

Deset A3 večfunkcijskih naprav Kyocera iz serije TASKalfa 3554ci je uspešno prestalo strog program testiranja BLI Security Validation Test podjetja Keypoint Intelligence.

Obseg in kompleksnost varnostnih groženj, s katerimi se soočajo današnje organizacije, se iz dneva v dan povečuje. Potreba po robustni zaščiti podatkov še nikoli ni bila večja – naprave proizvajalca Kyocera Document Solutions, Inc. so poznane po nadstandardni zaščiti podatkov v procesu obdelave dokumentov, kar so potrdili tudi strokovnjaki testnega laboratorija.

Kyocera je prestižni znak, in certifikat Keypoint Intelligence Security Validation Testing prejela na konferenci REIMAGINE, ki je potekala med 1. in 3. junijem 2022 v San Antoniu v Teksasu.

Pri podelitvi nagrade je Anthony Sci, predsednik in izvršni direktor podjetja Keypoint Intelligence, razložil dvosmerni proces testiranja zaščite, v katerem Keypoint Intelligence in njegov partner pri testiranju Accenture Security preizkušata naprave z avtomatiziranimi kibernetskimi napadi in praktičnim poskusom vdora v sistem naprav.

Glede vrednosti ocene je Sci dejal: »Keypointov postopek ocenjevanja je res dober način za preverjanje ali je oprema varna za prodajo. Kyocera TASKalfa 3554ci je testiranje opravila z odliko. Zaznanih ni bilo nobenih varnostnih pomanjkljivosti.«

Ocena velja za deset modelov iz serije TASKalfa 3554ci

V govoru pred številnim občinstvom ameriških prodajalcev pisarniške opreme je Sci pojasnil pomembnost tega priznanja: »Mislim, da je v naši skupnosti trgovcev pomembno, da si podjetje pribori konkurenčno prednost. Certifikat so si proizvajalci zaslužili in prodajalci ga lahko s ponosom predstavijo svojim strankam.«

Ena takšnih konkurenčnih prednosti Kyocerinih naprav je, da ima sistemska programska oprema serije TASKalfa 3554ci že v standardni konfiguraciji vgrajene napredno raven varnostne zaščite, ki zmanjšuje možnosti za človeške napake in druge varnostne grožnje. Preizkušena serija naprav zagotavlja izjemno zaščito podatkov od samega začetka.

Hironori Ando, predsednik Kyocera Document Solutions, Inc. je po prejemu priznanja dejal: »Zelo smo ponosni na to nagrado. Ogromno trdega dela je bilo vloženega v zagotavljanje, da naši izdelki dosledno izpolnjujejo najvišje standarde tako glede kakovosti kot varnosti podatkov.«

Ponovno je poudaril pomen varnosti v današnjem poslovnem svetu: »Organizacije se soočajo z novim valom groženj kibernetski varnosti in ni prostora za samozadovoljstvo. Kyocera bo še naprej uvajala inovacije, da bi zagotovila najboljšo možno zaščito podatkov naših strank.«

O priznanju je predsednik Kyocere s ponosom dodal: »Prejem takega priznanja je izjemen dogodek, ki nam pove, da z napravami TASKalfa delamo dobre stvari. Zdaj smo pripravljeni ciljati še višje.« 

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.