Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

Preprosto delo v zahtevnem okolju

Serija TASKalfa 7054ci je pripravljena na vse izzive.
people writing in a board

Kyocera je ustvarila e -knjigo v kateri pojasnjuje, kako izboljšati delovni prostor, ki bo privedel do inteligentnejše, izboljšane učinkovitosti in varnosti v hitro spreminjajočem se poslovnem okolju. Z umetno inteligenco, enostavnostjo delovanja in ohranjanjem okolja v jedru teh zanesljivih naprav odkrijte, kako povečati produktivnost svoje ekipe. Najnovejša serija naprav TASKalfa vam pri tem lahko gotovo pomaga.

Izpolnite spodnji obrazec in dobili noste svoj izvod e-knjige.

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.