Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

Zakaj je Kyocera vstopila na področje produkcijskega tiska?

Poznavalec Marcel Ebbenhorst pojasnjuje, zakaj je TASKalfa Pro 15000c Kyocerina najnovejša inovacija
hands at work

Naša panoga se hitro razvija, saj svet postaja digitalen in ljudje vse manj uporabljajo tiskalnike, tako v zasebnem kot tudi poklicnem življenju. Sodobne tehnologije so omogočile, da lahko delo opravljamo skoraj brez uporabe papirja, od podpisovanja pogodb, do vkrcanja na letala. Globalni trg tiska je zato v zatonu in industrija se za rast ne more več zanašati na pisarniške in domače naprave. Na trgu, ki je poln zrele tehnologije, je ostalo le malo prostora za inovacije.

Vendar se v Kyoceri ne bojimo izziva in smo prepoznali nove priložnosti v spreminjajoči se pokrajini. Naša organizacija se trenutno ukvarja z lastno preobrazbo, saj se osredotočamo na celovite rešitve dokumentov in svetovalni pristop, ki vključuje najboljšo strojno, programsko opremo in storitve. Posodobljeni razvojni načrt bo v naslednjih desetletjih podjetju zagotovil nadaljnji uspeh. Nov pogled na svet se odraža v identiteti nove blagovne znamke, ki naši organizaciji ponuja večji občutek pripadnosti in globalne enotnosti, krepi našo blagovno znamko in celotni korporaciji daje prepoznavnost.

 

Prepoznavanje priložnosti za rast

Z novim poslovnim pristopomostaja strojna industrija v središču Kyocerinega razvoja. Tehnologija inkjet spreminja produkcijski tisk. Smithers Pira napoveduje, da bo ta do leta 2023 in naprej, gonilna sila rasti digitalnega tiska. Dramatičen porast inkjet tiskalnikov je mogoče pripisati več ključnim dejavnikom, med drugim edinstvenemu naboru funkcionalnosti in spreminjanju potrošniških trendov.

Inkjet združuje prednosti digitalne tehnologije, kot sta hitra obdelava in tiskanje z variabilnimi podatki, z velikimi zmogljivostmi offset tiskarskih strojev. To uporabnikom omogoča ustvarjanje prilagojene vsebine v velikih serijah, dokler je vsebina še vedno aktualna, kar je pomembno v številnih panogah, ki želijo izboljšati uporabniško izkušnjo.

Zadovoljstvo kupcev je bilo v podjetjih vedno prednostna naloga, današnji potrošniki pa so zahtevnejši kot kdajkoli prej. V digitalni dobi se ne bodo več sprijaznili s splošno ali zastarelo vsebino. Po zaslugi inkjet tehnologije je sedaj na papirju mogoče doseči vsebinsko relevantnost in personalizacijo tudi pri tiskanju večjih količin dokumentov.

 

Bogate izkušnje

V Kyoceri se lahko pohvalimo z več kot 60- letnimi izkušnjami in dokazano kakovostjo v tiskarski industriji. Naše multifunkcijske naprave in tiskalniki so prejeli številne nagrade za učinkovitost, zanesljivost in minimalen vpliv na okolje. Zato smo ponosni na svoje delo, ki nas izpolnjuje in usmerja k nadaljnjemu razvoju. Ko gledamo v prihodnost, želimo svoje znanje in izkušnje, pridobljene v zadnjih desetletjih, vložiti v širitev našega portfelja z novimi rešitvami. Inkjet za nas ni povsem nova tehnologija, saj že imamo bogate izkušnje s proizvodnjo brizgalnih tiskalniških glav. Naše komponente so pogosto vgrajene v naprave naših konkurentov, kar potrjuje ugled, ki ga uživamo na tem specializiranem delu trga.

Zdaj je napočil čas, da predstavimo svojo lastno strojno opremo za tiskanje velikih serij. Imamo sestavne dele in strokovno znanje za izdelavo lastnega inkjet tiskalnika, ki bo pretresel a segment trga. Tiskarji potrebujejo naprave, ki bodo zmožne povečati produktivnost in zanesljivost - lastnosti, ki veljata kot sinonim za blagovno znamko Kyocera. Zato smo prepričani, da TASKalfa Pro 15000c ne bo razočarala.

 

man looking to papers

Poglejmo pobliže

Glede na produktivnost je TASKalfa Pro 15000c v družbi  najboljših. . Zelo smo si prizadevali razviti karseda hitro napravo in z rezultati smo več kot zadovoljni. S časom ogrevanja le 60 sekund je med najhitrejšimi v panogi. Uporabnikom tako pušča več časa za tiskanje. Ko se naprava ogreje, traja le 5,5 sekunde do izpisa prve kopijenato pa tiska s hitrostjo 150 A4 strani na minuto. Naš prvenec lahko natisne 1.000.000 izpisov mesečno za enako ceno na natisnjeno na stran.

Na Kyocerine izdelke se vedno lahko zanesete. Inkjet naprave imajo običajno manj gibljivih delov kot tiskalniki, ki uporabljajo toner. TASKalfa Pro 15000c je zasnovan tako, da potrebuje malo vzdrževanja. Posledično je verjetnost okvare ali zastoja papirja znatno zmanjšana. Še več, če se katera od komponent pokvari, jo je enostavno popraviti. Na nekaterih napravah je težko opraviti popravila, ne da bi odstranili in zamenjali množico drugih komponent. Na tiskalnikih Kyocera nadomestite le pokvarjeni del, kar zagotavlja velike neposredne prihranke in zmanjšuje možnost nedelovanja sistema.

 

Korak v prihodnost

Z veseljem sporočamo, da bo Kyocera prisotna na prihajajočem sejmu Drupa 2020 v Düsseldorfu v Nemčiji. Največja razstava tiskarske opreme na svetu , kjer se srečajo strokovnjaki in potrošniki iz celotne panoge, poteka vsaka štiri leta. Zadnjo razstavo je obiskalo dobrih 260.000 udeležencev iz 183 držav, od katerih je bilo 75% odločevalcev za nakupe v podjetjih.

Drupa 2020 predstavlja način, kako doseči svojo ciljno skupino in spoznati nove, saj obiskovalci prihajajo tudi iz drugih panog, kot so na primer bančništvo, zdravstvo in izobraževanje. Da bi razumeli pomen dogodka v smislu potencialnega sklepanja poslov, je potrebno poudariti , da se je 65% obiskovalcev leta 2016 izkazalo s konkretnimi naložbenimi nameni, neverjetnih 34% pa je dejansko oddalo naročila med drupo. Naslednji sejem Drupa bo potekal  junija 2020. Vsi, ki bi radi izvedeli več o Kyoceri, nas lahko obiščete v dvorani 6.

 

Ostajamo zvesti svojim koreninam

Filozofija Kyocere, kot jo je začrtal ustanovitelj dr. Kazua Inamori, še naprej opredeljuje naša prizadevanja. Skozi dolgoletno zgodovino smo si vedno prizadevali delati dobro. Za tehnološko podjetje to pomeni inovacije za ustvarjanje vse bolj učinkovitih in pametnih naprav. Zato si vsakodnevno prizadevamo, da bi izboljšali našo ponudbo izdelkov in tehnologije. Vsako novo odkritje ali izkušnja nas bogati in predstavlja učno orodje, kako še naprej rasti in delati bolje.

Naš namen je jasen. Kyocera prehaja v panogo produkcijskega tiska. Vidimo priložnost za napredek, ki je ne moremo prezreti, in kot strokovnjaki na svojem področju smo odgovorni, da delimo izkušnje in strokovno znanje za ustvarjanje boljše družbe. TASKalfa Pro 15000c predstavlja naš prispevek k inkjet revoluciji, ki bo v prihodnjih letih spremenila obraz produkcijskega tiska.

 

production printing page

Odgovor na izziv panoge

The TASKalfa Pro 15000c prinaša bogato Kyocerino znanje in izkušnje v panogo industrijskega tiska. Naša prva produkcijska naprava je opremljena z našo edinstveno tehnologijo tiskalniških glav in črnila, zato lahko zadostimo vsem zahtevam tiskanja velikih serij, ne da bi morali žrtvovati kakovost izpisa. 

Produkcijki tisk se spreminja

Inovacije prinašajo višje hitrosti in trajnostni pristop v panogo, ki še vedno ponuja priložnosti za rast.

  • Kako je Inkjet osvojil produkcijski tisk

    Preberite našo e-knjigo, če želite izvedeti več o tem, kako razvoj hitrih Inkjet tiskalnikov spreminja panogo.

  • Velike serije na učinkovit način (EN)

    Kyocerin produkcijski tiskalnik omogoča uporabnikom, da povečajo produktivnost in hkrati zmanjšajo porabo.

  • Je inkjet tehnologija primerna za vas? (EN)

    The TASKalfa Pro 15000c omogoča cenovno ugodno digitalno rešitev za podjetja, ki še vedno veliko tiskajo na papir.

Prednosti hitrih Inkjet tiskalnikov

Prenesite brošuro za podrobnejši pregled naše tiskalne naprave. Mogoče je čas, da preklopite na Inkjet.

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.