Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

Wall Street Journal je postavil KYOCERO med 100 najbolj trajnostno vodenih podjetij

5. 02. 21

Ljubljana, 5.2.2021 - Wall Street Journal je za leto 2020 uvrstil Kyocero na seznam "100 najbolj trajnostno upravljanih podjetij na svetu".

Za oblikovanje tega seznama, so analitiki ocenili trajnostne lastnosti več kot 5.500 javnih podjetij.  Glavna področja ocenjevanja so bila:

  • Poslovni model in inovacije.
  • Družbeni projekti v socialnem okolju.
  • Izdelki in trajnostna proizvodnja.
  • Zaposleni in razmere v delovnem okolju.
  • Prizadevanja za ohranitev okolja in obvladovanje okoljskih tveganj.
Kyocerine trajnostne pobude odražajo filozofijo ustanovitelja podjetja Kyocera dr. Kazua Inamorija, ki je, preden se je leta 1997 upokojil kot zaslužni predsednik Kyocere in KDDI, v dveh raziskavah revije Nikkei Business dobil priznanje za »najučinkovitejšega japonskega menedžerja«.
 
Od leta 2010, je dr. Inamori tri leta prostovoljno in neplačano vodil uspešno prenovo letalske družbe Japan Airlines. S tem si je v svojem 80- letu zaslužil priznanje organizacije Sanno Institute of Management »najučinkovitejši japonski predsednik korporacije«. Ustanovitelj Kyocere je v letu 2019 prejel tudi častni viteški naziv, ki mu ga je podelila angleška kraljica Elizabeta II.
 
Podjetje Kyocera Document Solutions Europe B.V. se je dokazalo na področju IT rešitev in programske opreme, kot tudi z bogato paleto tiskalnikov in večnamenskih izdelkov, in so počaščeni, da so sodelovali pri tem prestižnem projektu.
 
Kyocera črpa svoj navdih v sloganu »Kako, kot človeško bitje, pravilno ravnati«, ki predstavlja temelj njene filozofije in omogoča podjetju sobivanje z naravo ter opredeljuje in usmerja uspeh podjetja. Zato je podjetje izjemno počaščeno, da je prejelo priznanje inovativnosti in zavezanosti ohranjanju okolja. 
 
Priznanja, ki jih redno prejemajo s strani panožnih analitikov, kot so na primer BLI, so nadaljni dokaz Kyocerine zavezanosti zagotavljanju kakovostnih storitev in bogate ponudbe izdelkov svojim strankam, da bodo lahko v pospešenem digitalnem poslovnem svetu poslovale uspešno in se razvijale tudi v prihodnosti.
 
Naročniki na digitalno izdajo časopisa The Wall Street Journal, lahko preberejo celotno zgodbo in preverijo uvrstitev na spletu.

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.