Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

Prenovljena rešitev za upravljanje na daljavo KYOCERA Fleet Services

15. 06. 20

Ljubljana, 16. 6. 2020 – Kyocera Document Solutions, eno od vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, je predstavila novo nadgradnjo programske rešitve KYOCERA Fleet Services (KFS). Spletna rešitev deluje v oblaku in omogoča prodajalcem in servisnim partnerjem oddaljeni nadzor, upravljanje in vzdrževanje omrežnih naprav za tiskanje, nameščenih pri uporabnikih.

Z večjo prepoznavnostjo, izboljšanimi podatki v realnem času in zmožnostjo daljinskega upravljanja, KYOCERA Fleet Services še naprej zagotavlja boljši nadzor nad tiskanjem, hkrati pa pomaga zmanjšati število dragih obiskov vzdrževalcev in serviserjev. Nova različica z oznako KFS 1.8, ki so jo razvili s poudarkom na konceptu Interneta stvari in umetne inteligence, prinaša hitrejše in boljše možnosti za podporo strankam. 

Z razširitvijo podpore za naprave ostalih blagovnih znamk je zdaj mogoče upravljati s celotno floto nameščenih naprav v podjetju. V novi različici je možno tudi od naprav drugih proizvajalcev prejemati dodatne informacije o stanju potrošnega materiala, kar pomaga pri racionalizaciji procesov in izboljšanju učinkovitosti. 

V novi različici je mogoče registrirati in upravljati do 2.000 naprav z uporabo enega strežnika Gateway, kar je idealno za pisarniška okolja z velikim številom različnih naprav. To je kar dvakrat več kot v prejšnji verziji. S tem, ko potrebujemo manj strežnikov, se zmanjšajo tudi stroški.

Relevantni podatki so ključnega pomena, da lahko podjetja spremljajo uspešnost delovanja sistema. Rešitev KYOCERA Fleet Services pa, za večji nadzor in bolj informirano odločanje, uporabnikom nudi zgodovinske podatke o napravah in podrobne dnevnike revizij vseh opravljenih opravil prek rešitve KFS.

Adi Blanki, strokovni vodja za programske izdelke v podjetju Kyocera Document Solutions Europe, verjame, da bo nova različica KYOCERA Fleet Services pripomogla k redefiniranju oddaljenega upravljanja v tiskarski industriji: »Ta nadgradnja ponovno dokazuje našo zavezo, da bomo svojim uporabnikom zagotovili najbolj inovativne in prelomne rešitve, ki jim bodo omogočile večjo prilagodljivost in širitev poslovanja. »S povezovanjem bogatih izkušenj z najnovejšimi tehnologijami, ta nadgradnja ponovno dokazu»S povezovanjem bogatih izkušenj z najnovejšimi tehnologijami, ta nadgradnja ponovno dokazuje, da je naš pristop usmerjen k uporabnikom, da so naše ambicije ostati med vodilnimi pri inovacijah na področju mobilnosti.«

Nova nadgradnja je rezultat zavezanosti Kyocere nenehnemu izboljševanju in izraža vodilo ustanovitelja podjetja Kazua Inamorija: »samo z izzivanjem, česar v danem trenutku nismo sposobni doseči, lahko dosežemo višji cilj.«

Z inovativno rešitvijo za oddaljeno vzdrževanje, ki pomaga povečati učinkovitost in produktivnost, hkrati pa znižuje stroške, KYOCERA Fleet Services Upgrade 1.8 utrjuje položaj Kyocere kot pomembnega igralca v segmentu IT rešitev, namenjenih tiskanju.

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.