Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

Popravki v Kyocerini programski opremi

Obiščite spletno stran, kjer boste našli navodila za odpravo napak.
23. 03. 23

V KYOCERA Net Manager programski opremi za upravljanje izhodnih dokumentov, ki jo ponuja KYOCERA Document Solutions, je bila odkrita varnostna ranljivost.

Na spletni strani, ki jo je za pregled in odpravljanje težav pripravila Kyocera, boste našli vse potrebne podatke za reševanje morebitnih
težav.

Kyocera je še obvestila, da od datuma objave obvestila o težavah niso potrdili nobenih napadov, ki bi izkoristili to ranljivost.

Če ste uporabnik rešitve Kyocera Net Manager, vas vabimo, da
obiščete spletno stran Security vulnerabilities, kjer boste našli podrobna navodila, kako ravnati.

 

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.