Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

Kyocera je za embalažo izdelkov prejela priznanje WorldStar 2024

1. 02. 24

Kyocera Document Solutions Europe, B.V., eno vodilnih podjetij na področju rešitev za upravljanje z dokumenti, je prejelo priznanje WorldStar 2024 za embalažo barvnih tiskalnikov A4 na podelitvi nagrad WorldStar Global Packaging Awards, ki jo organizira Svetovna organizacija za pakiranje. To prestižno priznanje velja za najpomembnejše na svetovnem področju embalaže. 

Podjetje že več kot 20 let razvija okolju prijazne večopravilne naprave in tiskalnike, ki vključujejo komponente z dolgo življenjsko dobo in ustvarjajo nizko količino odpadkov. S tem zmanjšuje število potrošnih delov, ki jih je potrebno zamenjati. Prav tako se zavzemajo za ustvarjanje bolj ekološke embalaže, predvsem z uporabo kalupov za celulozo in valovitega kartona iz recikliranega papirja, s čimer zmanjšujejo uporabo plastike. Ponovno prejetje nagrade za embalažo predstavlja potrditev njihove nenehne zavezanosti k trajnostni prihodnosti.  

Predsednik Kyocera Document Solutions Europe, B.V., Takuya Marubayashi, je ob prejemu nagrade izrazil ponos nad priznanjem, ki ga Kyocera prejema zaradi poudarjanja trajnosti. "V Kyoceri postavljamo potrebe strank in trajnost v središče naše inovativnosti. Kot dokazuje naša trajnostna papirna embalaža, smo popolnoma predani izpolnjevanju svoje vloge pri gradnji svetlejše prihodnosti."

"Popolnoma smo odločeni odigrati svojo vlogo v izgradnji boljše prihodnosti

Podjetje se že dlje časa trudi izboljšati odpornost papirnatih oblazinjenih materialov proti ponavljajočim udarcem, kar je bila prej šibka točka papirne embalaže. V nasprotju s plastičnim blažilnim materialom papir na splošno ni prožen, kar vodi do postopnega poslabšanja njegove blažilne zmogljivosti. Izboljšali so ponavljajočo sposobnost oblazinjenja z uporabo oblike podpore v valoviti embalaži in oblike v kalupu iz celuloznega vlakna, ki preprečuje zrušitev in zlom.

worldstar-2024-1
worldstar-2024-2

Posledično se je vrednost vpliva v njihovih poskusih zmanjšala za do 61 %. Napravo, zaščiteno z novo embalažo, so petkrat zaporedoma spustili na štiri strani, da bi ocenili ponavljajočo se učinkovitost blaženja embalaže, in tako je bil sprejet njihov novi material za blaženje. 

Za več informacij o Kyoceri in njenih izdelkih obiščite spletno stran https://www.xenon-forte.si/kyocera/. 

* Mednarodna nagrada za embalažo, ki jo Svetovna organizacija za embalažo organizira od leta 1970.

** Japan Packaging Institute je bilo ustanovljeno 6. septembra 1968 v Tokiu kot neprofitna mednarodna nevladna organizacija s strani vodilnih ponudnikov na področju embalaže z vsega sveta. Gre za mednarodno zvezo nacionalnih reprezentativnih združenj za embalažo, regionalnih zvez za embalažo in drugih povezanih organizacij, vključno s posamezniki, korporacijami in trgovskimi združenji. 

Več informacij o Svetovni organizaciji za embalažo najdete na povezavi https://worldstar.org/winners_detail/3939/2024/.

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.