Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

Kyocera je prejela priznanje BLI Keypoint Intelligence za A3 linijo leta

2. 02. 24

Kyocera
Document Solutions Europe, eno vodilnih svetovnih podjetij na področju rešitev
za upravljanje z dokumenti je prejela 12 nagrad Buyers Lab (BLI) 2024 Keypoint
Intelligence, vključno z nagrado za A3 linijo leta 2024 in nagrado BLI 2024-26
za najbolj barvno konsistentno blagovno znamko večopravilnih naprav A3. Ta
priznanja poudarjajo trajno zavezanost podjetja k ponudbi zanesljivih,
visokokakovostnih in inovativnih izdelkov, ki strankam omogočajo učinkovito
delo z dokumenti.

 

Nagrada za A3 linijo leta 2024, ki jo podeljuje Keypoint Intelligence, vodilno podjetje za tržne raziskave, je bila podeljena po temeljitem testiranju celotne linije A3 naprav Kyocera. Naprave so med testiranjem pokazale vrhunsko zmogljivost, strokovnjaki Keypoint Intelligenca pa so ugotovili dosledno visoko zanesljivost, enostavnost uporabe in kakovost izpisov.

Raziskovalci podjetja BLI Keypoint Intelligence so še posebej opozorili na lastnost Kyocerinih naprav A3, ki prazne kartuše črnega tonerja ponovno uporablja kot posode za odpadni toner. 

Ta nagrada kaže na širok Kyocerin portfelj izdelkov A3, ki lahko izpolnjujejo in presegajo zahteve hibridnih delovnih okolij. »Počaščeni smo, da smo prejeli to prestižno priznanje za našo linijo naprav A3,« pravi Takuya Marubayashi, predsednik Kyocera Document Solutions Europe. »V Kyoceri smo ponosni na to, da smo pravi inovatorji. Razvijamo vrhunsko tehnologijo, katere namen je izpolnjevanje zahtev naših uporabnikov. Zadnje priznanje nas navdihuje, da ciljamo še višje.« 

Kyocera je prejela tudi nagrado za za najbolj barvno konsistentno blagovno znamko večopravilnih naprav A3 za obdobje 2024–2026. Ta nagrada upošteva rezultate analize konsistentnosti barv v zadnjih petih letih. Rezultati so pokazali, da so naprave Kyocera zanesljive in vzdržijo preizkus časa, njihova barvna kakovost pa ostaja nespremenjena v celotnem življenjskem ciklu. To pomeni, da so se naši kupci odločili za naložbo v napravo, ki bo v prihodnjih letih delovala na dosledno visoki ravni.

Poleg tega je Keypoint Intelligence nagradil Kyocero tudi z nagradami Pick Awards 2024 za naslednjih 10 naprav: TASKalfa 4054ci, TASKalfa 5054ci, TASKalfa 6054ci, TASKalfa 7054ci, TASKalfa MZ3200i, TASKalfa MZ4000i, TASKalfa 4004i*, TASKalfa 5004i, TASKalfa 6004i, TASKalfa 7004i.

bli-2024-awards

Podjetja morajo biti v sodobnem poslovnem okolju zmožna opravljati vsakodnevne operacije ne glede na dejavnike, ki lahko negativno vplivajo na potek dela. Zato zahtevajo zanesljivost svojih tiskalnih naprav, pa tudi hiter čas izpisa, kakovostne zaključke in možnost tiskanja v več formatih. Le tako lahko podjetja ostanejo v konkurenčni prednosti in izpolnjujejo stroge časovne roke v hitrem in intenzivnem poslovnem svetu sodobnega časa.. Tiskalniki Kyocera ponujajo vse to in še več, kar poudarjajo priznanja Keypoint Intelligence.

Kyocerine naprave so uporabniku prijazne, enostavne za vzdrževanje in izpolnjujejo vedno večje potrebe uporabnikov. Zasnovane so tako, da zmanjšajo izpade in povečajo produktivnost, znižajo porabo energije in optimizirajo delovne tokove. Ti dejavniki so pomembnejši kot kdaj koli prej, saj cene energije naraščajo, hkrati pa se povečuje pritisk za trajnostni pristop in varovanje okolja. Predanost izpolnjevanju nenehno spreminjajočih se potreb Kyocerinih strank je letos prispevala k nagradam Pick Awards.

“Ponosni smo na prejeto prznanje.

Ustanovitelj Kyocere, dr. Kazuo Inamori, je nekoč dejal: "Tisti, ki ciljajo visoko, bodo poželi velik uspeh." Letošnje nagrade BLI so dodaten dokaz trajnega vpliva teh besed, ki še naprej služijo kot vodnik za Kyocerino upravo in vodijo njen pristop k ustvarjanju novih, inovativnih rešitev za svoje uporabnike.

Če želite izvedeti več o Kyoceri, obiščite https://www.xenon-forte.si/kyocera/. 

* Ni naprodaj v regiji EMEA.

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe

Kyocera Document Solutions Europe je skupina podjetij v lasti Kyocera Document Solutions Inc., vodilnega ponudnika rešitev za upravljanje z dokumenti s sedežem v Osaki na Japonskem. Portfelj družbe vključuje zanesljive in okolju prijazne večopravilne naprave in tiskalnike ter poslovne aplikacije in svetovalne storitve, ki strankam omogočajo optimizacijo in upravljanje delovnega toka dokumentov ter izboljšanje učinkovitosti. S strokovnim znanjem in kulturo sočutnega partnerstva, je cilj podjetja pomagati organizacijam izkoristiti znanje, ki spodbuja razvoj in prinaša spremembe.

Kyocera Document Solutions Inc. je ena od ključnih družb, ki sestavljajo korporacijo Kyocera Corporation, vodilnega dobavitelja polprevodniških paketov, industrijskih in avtomobilskih komponent, elektronskih naprav, sistemov za proizvodnjo sončne energije in mobilnih telefonov. V poslovnem letu, ki se je končalo 31. marca 2018, je konsolidirana neto prodaja podjetja Kyocera znašala 1,58 bilijona jenov (približno 14,9 milijarde USD). Kyocera se je uvrstila na seznam "Derwent Top 100 Global Innovators 2018-19", ki ga izdaja Clarivate Analytics in je na Forbesovi lestvici največjih javnih delnic na svetovnem trgu »Global 2000« uvrščena na 612 mesto. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si. 

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.