Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

Kyocera bo na sejmu Drupa 2024 predstavila novi inkjet produkcijski tiskalnik

28. 02. 24

Kyocera Document Solutions Europe, eno vodilnih podjetij za dokumentne rešitve na svetu, bo na sejmu Drupa 2024 predstavilo svoj razširjeni portfelj brizgalnih tiskalnikov.

Le še nekaj kratkih mesecev nas loči do glavnega dogodka v tiskarski industriji v Evropi, sejmu Drupa 2024. Kyocera bo na dogodku predstavila novosti in delila svojo vizijo prihodnosti sektorja brizgalnega komercialnega tiskanja. Drupa 2024, ki bo potekala od 28. maja do 7. junija 2024 v nemškem Düsseldorfu, bo nepogrešljiv dogodek v sektorju produkcijskega tiskanja v regiji EMEA, na katerem bodo številni akterji v industriji lahko predstavili in razkrili svoje tiskarske stroje. 

Eden od vrhuncev se bo odvil prav gotovo v dvorani 8a/C20, kjer bo Kyocera prvič na evropskih tleh predstavila povsem novo TASKalfa Pro 55000c. Poleg tega bo ekipa Kyocera predstavila tudi svoj prvi brizgalni komercialni tiskalnik TASKalfa Pro 15000c, ki se vrača na Drupo.

TASKalfa Pro 55000c, ki je bila javnosti predstavljena na sejmu PRINTING United Expo 2023 v Atlanti, ZDA, je že navdušila množice na drugi strani Atlantika. Zdaj je čas, da najnovejša Kyocerina inovacija za brizgalne tiskalnike navduši množice strokovnjakov v industriji v razstavnem centru v Düsseldorfu. 

»Celotna organizacija je izjemno navdušena, da smo se vrnili na Drupo. In tokrat TASKalfa Pro 15000c ne bo naš edini izdelek,« pravi Takuya  Marubayashi, predsednik Kyocera Document Solutions Europe. »S TASKalfa Pro 55000c ne dokazujemo le, da je prihodnost produkcijskega tiska v brizgalni tehnologiji, ampak tudi, da se Kyocera še naprej spopada z izzivi številnih sektorjev, tako da njihove potrebe postavlja v središče naših inovacij. Veselimo se, da bomo svetu v Düsseldorfu pokazali izjemen potencial našega hitro rastočega portfelja brizgalnih tiskalnikov.« 

TASKalfa Pro 55000c s svojo predanostjo odličnosti pooseblja najboljše iz Kyocerinega inovativnega duha. Z zmožnostjo izpisa živahnih, privlačnih barv na najrazličnejših medijih z ofsetnim premazom pri visokih hitrostih bo najnovejši dodatek k našemu portfelju brizgalnih tiskalnikov privabil nemalo pozornosti v zahtevnem grafičnem prostoru.

Podobno kot njegov predhodnik se tudi TASKalfa Pro 55000c ponaša z energetsko učinkovitostjo in minimalnim vzdrževanjem. Njegova vsestranskost pri izbiri medijev prav tako presega tisto pri TASKalfa Pro 15000c, kar zagotavlja, da produktivnost in ustvarjalnost končnega uporabnika nista omejeni. V resnici ponuja velik potencial z majhnim odtisom. 

Udeleženci Drupe 2024 bodo imeli priložnost videti oba brizgalna tiskalnika na razstavnem prostoru v hali 8a/C20, kjer bodo prisotni tudi Kyocerini strokovnjaki, ki bodo razpravljali o številnih aplikacijah naprav in odgovarjali na vprašanja o Kyocerini tehnologiji, ki spreminja panogo.

»Kyocerin razvijajoči se portfelj brizgalnih tiskalnikov odraža trdno zavezanost naše organizacije, da bo pionirka v inovativnosti,« zaključuje predsednik Marubayashi. »Nobenega dvoma ni, da bosta TASKalfa Pro 15000c in TASKalfa Pro 55000c zvezdi razstave na Drupi 2024.« 

Če želite izvedeti več, nas kontaktirajte na naslovu https://www.xenon-forte.si/kontakt/.

Najnovejše informacije o prireditvi dobite na spletni strani DRUPA WEBSITE

drupa 2024

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe

Kyocera Document Solutions Europe je skupina podjetij v lasti Kyocera Document Solutions Inc., vodilnega ponudnika rešitev za upravljanje z dokumenti s sedežem v Osaki na Japonskem. Portfelj družbe vključuje zanesljive in okolju prijazne večopravilne naprave in tiskalnike ter poslovne aplikacije in svetovalne storitve, ki strankam omogočajo optimizacijo in upravljanje delovnega toka dokumentov ter izboljšanje učinkovitosti. S strokovnim znanjem in kulturo sočutnega partnerstva, je cilj podjetja pomagati organizacijam izkoristiti znanje, ki spodbuja razvoj in prinaša spremembe.

Kyocera Document Solutions Inc. je ena od ključnih družb, ki sestavljajo korporacijo Kyocera Corporation, vodilnega dobavitelja polprevodniških paketov, industrijskih in avtomobilskih komponent, elektronskih naprav, sistemov za proizvodnjo sončne energije in mobilnih telefonov. V poslovnem letu, ki se je končalo 31. marca 2018, je konsolidirana neto prodaja podjetja Kyocera znašala 1,58 bilijona jenov (približno 14,9 milijarde USD). Kyocera se je uvrstila na seznam "Derwent Top 100 Global Innovators 2018-19", ki ga izdaja Clarivate Analytics in je na Forbesovi lestvici največjih javnih delnic na svetovnem trgu »Global 2000« uvrščena na 612 mesto. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si. 

Kyocera Document Solutions Inc. is a group company of Kyocera Corporation (Kyocera), a leading supplier of semiconductor packages, industrial and automotive components, semiconductor packages, electronic devices, smart energy systems, printers, copiers, and mobile phones. During the year ended March 31, 2023, the Kyocera Group’s consolidated sales revenue totalled 2 trillion yen (approx. US$15.1 billion). Kyocera is ranked #672 on Forbes magazine’s 2023 “Global 2000” list of the world’s largest publicly traded companies, and has been named by The Wall Street Journal among “The World’s 100 Most Sustainably Managed Companies.”

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.