Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

Kyocera krepi varnost v oblaku s prenovljenimi certifikati ISMS

1. 12. 23

Kyocera Document Solutions Inc., eno vodilnih svetovnih podjetij na področju rešitev za upravljanje z dokumenti, je obnovila certifikat sistema upravljanja informacijske varnosti (ISMS) in varnostni certifikat ISMS v oblaku, s čimer se  povečala kibernetska varnost organizacije.

Po pridobitvi certifikata »ISMS Cloud Security Certification« leta 2017 je Kyocera Document Solutions Inc. razširila obseg akreditacije na vse oddelke za raziskave in razvoj programske opreme, podskupino oddelka za raziskave in razvoj podjetij. Proces so zagnali leta 2021 z namenom izboljšanja varnosti podatkov in storitev v oblaku organizacije.

Kyocera je opravila obnovitveni inšpekcijski pregled septembra letos, kar predstavlja tretje leto, odkar je bilo podjetje prvič akreditirano z omenjenim certifikatom. S ponosom so sporočili, da je postopek podaljšanja certifikatov zaključen.

»Varnost podatkov je v sodobnem poslovnem svetu na prvem mestu,« pravi Takuya Marubayashi, predsednik Kyocera Document Solutions Europe, B.V. »Z obnovitvijo teh certifikatov je Kyocera znova dokazala, da je varnost centralni element v poslovanju našega podjetja, ki mu dajemo prednost pri iskanju novih pristopov in inovativnosti.”

Ob naraščajočem številu ciljno usmerjenih napadov in napadov z izsiljevalsko programsko opremo, ki smo mu danes priča, je Kyocera z ustrezno oceno tveganja pred grožnjami popolnoma predana izgradnji svojega sistema za upravljanje varnosti (ISMS) za zagotavljanje temeljite zaščite podatkov in storitev v oblaku.

Kyocera si bo v skladu z zavezami, ki jih pridobljeni certifikati ISMS prinašajo, še naprej prizadevala za še boljšo kakovost storitev dokumentnih rešitev, kakor tudi za celovito zaščito podatkov in informacijskih sredstev ter prispevala k širitvi in izboljšani kakovosti poslovanja svojih strank.

 

ISMS

O Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions Europe B.V. je skupina podjetij v lasti Kyocera Document Solutions Inc., enega od vodilnih svetovnih ponudnikov celovitih dokumentnih rešitev s sedežem v Osaki na Japonskem. Portfelj podjetja vključuje zanesljive in okolju prijazne večopravilne naprave in tiskalnike ter poslovne aplikacije in svetovalne storitve, ki  strankam omogočajo optimizacijo in upravljanje delovnega toka z dokumenti ter doseganje izboljšane učinkovitosti. S strokovnim znanjem in kulturo empatičnega partnerstva je cilj podjetja pomagati organizacijam uporabiti znanje za spodbujanje sprememb v smeri digitalizacije in nenehnega razvoja.

Kyocera Document Solutions Inc. je skupina podjetij Kyocera Corporation (Kyocera), vodilnega dobavitelja polprevodniških paketov, industrijskih in avtomobilskih komponent, polprevodniških paketov, elektronskih
naprav, pametnih energetskih sistemov, tiskalnikov, kopirnih strojev in
mobilnih telefonov. V fiskalnem letu, ki se je končalo 31. marca 2023, so
konsolidirani prihodki od prodaje skupine Kyocera znašali 2 bilijona jenov
(približno 15,1 milijarde USD). Kyocera je leta 2023 na seznamu največjih
javnih podjetij na svetu revije Forbes »Global 2000« uvrščena na 671. mesto, časopis The Wall Street Journal pa jo je uvrstil med »100 najbolj trajnostno upravljanih podjetij na svetu«.

Več podatkov dobite pri regijskemu zastopniku Xenon forte d.o.o na spletni strani https://www.xenon-forte.si/.

 ISMS Accreditation Overview

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.