Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

Kyocera prevzema ponudnika ECM rešitev OPTIMAL SYSTEMS

21. 01. 20

Ljubljana, 22. 01. 2020 - Kyocera Document Solutions Inc. in OPTIMAL SYSTEMS GmbH sta sporočila, da sta 27. decembra 2019 podpisala pogodbo, ki podjetju Kyocera omogoča nakup delnic OPTIMAL SYSTEMS. Kyocera tako nadaljuje s transformacijo podjetja v ponudnika rešitev za upravljanja z dokumenti. S priključitvijo OPTIMAL SYSTEMS širi svojo ponudbo storitev, ki sedaj vključuje tudi kakovostno rešitev za upravljanje podatkov.

OPTIMAL SYSTEMS je eden od vodilnih nemških ponudnikov programske opreme za upravljanje vsebin v podjetjih. Več kot 450 zaposlenih v Nemčiji, Avstriji, Švici in Srbiji upravlja z rešitvijo, ki podpira več tisoč uporabnikov, od katerih nekateri delujejo po vsem svetu.

Ključne kompetence OPTIMAL SYSTEMS, ki se ponaša s skoraj 30 leti izkušenj na področju razvoja programske opreme, vključujejo bogate izkušnje pri zagotavljanju ECM rešitev za podjetja v različnih gospodarskih panogah. Visoka strokovna usposobljenosti, individualizacija in osebno strokovno znanje zaposlenih v podjetju OPTIMAL SYSTEMS, so se izkazali za posebej dragocene.

OPTIMAL SYSTEMS ponuja široko paleto programskih rešitev in s tem odlično zaokroža portfelj poslovnih vsebin skupine Kyocera. Kyocera upa, da bo ta naložba kupcem ponudila širšo izbiro storitev in tako odprla nove možnosti za dostop do novih strank. Podjetje OPTIMAL SYSTEMS bo ostalo neodvisno in bo še naprej delovalo kot doslej.

»Po zaslugi sodelovanja lahko zdaj kadarkoli, ne glede na lokacijo, ponudimo nove storitve - optimalno prilagojeno svetovanje, strojno opremo, programsko opremo in storitve, ki uporabnikom omogočajo učinkovitejše upravljanje poslovnih procesov,« je izjavil Norihiko Ina, predsednik družbe Kyocera Document Solutions Inc. 

Karsten Renz, ustanovitelj in izvršni direktor OPTIMAL SYSTEMS GmbH, je dodal: »Popolnoma smo prepričani, da bomo v skupini Kyocera mednarodno rasli hitreje, saj lahko sedaj Kyocerinim strankam dodatno ponudimo svoje znanje in izkušnje z rešitvijo ECM in jim pomagamo pri upravljanju procesov digitalizacije poslovanja. Razvoj ekonomičnih rešitev, osredotočenih  na potrebe uporabnikov, je sestavni del poslanstva obeh podjetij. V skladu s to filozofijo se OPTIMAL SYSTEMs in Kyocera odlično dopolnjujeta."

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.