Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

Kyocera prejela naziv "Major Player" v raziskavi IDC MarketScape: Worldwide Security Solutions and Services Hardcopy 2019-2020 Vendor Assessment

4. 02. 20

Ljubljana, 5.2.2020 - Kyocera Document Solutions Inc., eno od vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, je v zadnji raziskavi IDC MarketScape: Worldwide Security Solutions and Services Hardcopy 2019-2020 Vendor Assessment, prejelo naziv “Major Player”.

Poročilo iz raziskave najdete v dokumentu IDC MarketScape: Worldwide Security Solutions and Services Hardcopy 2019-2020 Vendor Assessment (December 2019, IDC #US44811119).

Raziskava IDC MarketScape zajema različne ponudnike strojne opreme, ki je namenjena tiskanju in temelji na obsežnem programu ocenjevanja varnosti, ki jo ponudniki zagotavljajo kot posamezno funkcijo ali kot celovito rešitev v okviru ponudbe storitev upravljanja s tiskom in dokumenti ali pa tudi kot profesionalno storitev, ki ni del te ponudbe.

Kyocera ponuja večplastni pristop k varnosti tiskanja, osredotočen na štiri ključna področja: zaščito na ravni naprave, avtentikacijo, programsko opremo / SaaS in svetovalne storitve. Kyocera ponuja širok spekter varnostnih zmogljivosti, vključno s šifriranjem podatkov, upravljanjem naprav in tiskanja ter zaščito pred zlonamerno programsko opremo.

V poročilu IDC MarketScape so zapisali: "Kyocera je v zadnjih letih okrepila svojo ponudbo na področju rešitev ECM*1, BPO*2 in storitev za upravljanje vsebin, s čimer je okrepila pomoč strankam pri digitalizaciji procesov, ki temeljijo na papirnatih dokumentih in pri avtomatizaciji delovnih procesov". Poročilo tudi navaja: "Kyocerino strokovno znanje na področju upravljanja dokumentov v kombinaciji s širokim portfeljem varnostnih rešitev podjetja, zagotavlja močno osnovo za obravnavo posebnih groženj varnosti, zlasti znotraj sektorja manjših in srednje velikih podjetij." Robert Palmer, podpredsednik za raziskave na področju rešitev tiskanja in upravljanja z dokumenti pri IDC, dodaja: "S celovitim pristopom k varnosti tiskanja in upravljanja dokumentov se je Kyocera postavila kot zaupanja vreden svetovalec na področju varnosti."

"Ko tehnologija postaja vse bolj kompleksna, postajajo zapletene tudi težave, s katerimi se spopadajo podjetja. Kyocera razvija odgovore za izzive prihodnosti," je dejal Keisuke Koyama, generalni direktor oddelka za marketing v podjetju Kyocera. "Z razvojem naših naprav in rešitev, ki so opremljene z najsodobnejšimi varnostnimi funkcijami, ki veljajo v naši branži in s krepitvijo zmogljivosti naših varnostnih storitev z novimi partnerstvi in prevzemi, želi Kyocera svojim strankam zagotoviti varno pisarniško okolje brez tveganja." je dodal Keisuke Koyama.

*1ECM (Enterprise Content Management) je nabor v naprej opredeljenih procesov, strategij in orodij, ki podjetju omogočajo učinkovito pridobivanje, organiziranje, shranjevanje in posredovanje kritičnih informacij svojim zaposlenim, poslovnim deležnikom in strankam.

*2BPO (Business Process Outsourcing) je sklepanje pogodb za izvedbo določenih poslovnih nalog z zunanjimi izvajalci.

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.