Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

Kyocera je predstavila tri nove večnamenske naprave

7. 01. 20

Ljubljana, 8.1.2020: Podjetje Kyocera Document Solutions Europe, eno največjih svetovnih ponudnikov rešitev za upravljanje z dokumenti, je predstavilo tri nove izdelke iz prestižne serije večnamenskih naprav TASKalfa. TASKalfa 358ci, TASKalfa 408ci, TASKalfa 508ci in že v decembru predstavljena TASKalfa 352ci, so zadnji v seriji inovativnih izdelkov, ki omogočajo izboljšanje učinkovitosti v podjetjih vseh velikosti.

TASKalfa 358ci in TASKalfa 408ci sta nadgradnji modelov TASKalfa 356ci in TASKalfa 406ci, TASKalfa 508ci pa prihaja na trg kot novi igralec z idealno rešitvijo in hitrostjo tiskanja do 50 izpisov na minuto. 

Nove naprave prinašajo veliko več kot le tiskanje, saj so opremljene z najsodobnejšo tehnologijo skeniranja. Popolnoma nov podajalnik dokumentov omogoča skeniranje do 170 slik na minuto. Enota za odkrivanje sponk in senzor za preprečevanje napačnega podajanja papirja, pa vam bosta dodatno pomagala pri skeniranju večjih paketov dokumentov.

»Te naprave predstavljajo najnovejšo inovacijo podjetja Kyocera in dokazujejo, kako naprave iz serije TASKalfa še naprej ostajajo korak pred konkurenco na trgu A4 večopravilnih naprav,« je pojasnila Zelda Emmerick, strokovnjakinja za naprave A4 pri Kyocera Document Solutions Europe.

»Srednje velika in velika podjetja potrebujejo rešitve, ki lahko, poleg tiskanja in skeniranja, zagotavljajo tudi vrhunsko varnost podatkov z uporabo najnovejše tehnologije. Nove večnamenske naprave naredijo prav to, saj nudijo vse prednosti naprav A3, vendar za potrebe tiskanja dokumentov formata A4, "je dodala Emmerickova.

Kot navaja Emmerickova, je varnost prednostna naloga vseh podjetij, zlasti v javnem, finančnem in pravnem sektorju. Tehnologija Secure Boot zagotavlja, da se uporablja samo pooblaščena strojna programska oprema, medtem ko modul Trusted Platform zagotavlja šifriranje slikovnih podatkov in potrdil, kar pomeni, da je skeniranje ne le učinkovito, ampak tudi varno.

Pri snovanju predstavljenih naprav so se razvijalci držali Kyocerine namere, da bi ustvarili uporabniku karseda prijazno izkušnjo. Novi zaslon uporabniškega vmesnika posnema funkcionalnosti tabličnih računalnikov, ki uporabnikom omogoča upravljanje s tiskalniškimi opravili s preprosto tehnologijo povleci in spusti.

Uporabnost naprav je večja tudi ko IT strokovnjaki ali vodje upravljanja nameščenih naprav za tiskanje niso v svoji pisarni. Podpora za oddaljen dostop do naprav podjetjem omogoča izvajanje preventivnih pregledov in drugih rutinskih procesov iz oddaljene lokacije s pomočjo rešitve KYOCERA Fleet Services. Le-ta omogoča, da organizacijam ni potrebno skrbeti za načrtovanje obiskov serviserjev in skrajšuje čas ko uporabnikom naprave niso na voljo. Pregledi, s katerimi lahko odpravimo osnovne težave so tako lahko opravljeni praktično v realnem času in do nepotrebnih zamud ne prihaja.

Korporacija KYOCERA v svoji filozofiji, ki jo je začrtal njen ustanovitelj dr. Kazuo Inamori, poudarja, da ti izdelki podjetjem omogočajo projekcijo svojih zmožnosti v prihodnost. In če sledimo prepričanju, da »le izzivi s katerimi se trenutno še nismo sposobni spopasti, prinašajo največje zadovoljstvo in koristi«, potem lahko zatrdimo, da novi izdelki TASKalfa, z odličnimi zmožnostmi tiskanja in skeniranja, omogočajo podjetjem povečati svojo učinkovitost. 

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.