Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

Kyocera je predstavila novi A3 črnobeli tiskalnik ECOSYS P4060dn

5. 02. 20

Ljubljana, 6. 2. 2020 - Korporacija Kyocera Document Solutions Europe, ena od največjih svetovnih ponudnikov rešitev za upravljanje z dokumenti, je predstavila novi A3 črnobeli tiskalnik ECOSYS P4060dn. Naprava nadaljuje bogato tradicijo okoljsko prijaznih naprav, ki določa pristop organizacije k upravljanju dokumentov.

Tiskalnik ECOSYS P4060dn je najnovejši predstavnik serije ECOSYS, ki je bila prvič predstavljena že leta 1992. Zasnovan je za opravila, ki so pogosta v srednjih in velikih podjetjih in se z njimi spopada na trajnosten in učinkovit način. Ponaša se z impresivno visoko kakovostjo slike in majhno porabo energije. P4060dn v portfelju podjetja predstavlja dragocen dodatek, ki s ponosom nadaljuje okoljsko ozaveščeno filozofijo, ki jo je zasnoval ustanovitelj podjetja Kyocera dr. Kazuo Inamori. 

Nova naprava se ponaša s hitrostjo tiskanja do 60 A4 strani na minuto in hitrim prvim izpisom 3,8 sekunde. V kombinaciji s komponentami z dolgo življenjsko dobo, ki zagotavljajo izjemno učinkovitost in zanesljivost, je ECOSYS P4060dn odlična izbira za povečanje produktivnosti v panogah, kot sta zdravstveno varstvo in proizvodnja, kjer je tiskanje še vedno intenzivno. 

Črnobeli A3 tiskalnik se ponaša s številnimi izboljšavami, ki omogočajo izjemno preprosto uporabo. Na primer uporabniku prijazen 9-palčni barvni zaslon na dotik, podajalnik papirja s samozapiralnim mehanizmom in hiter čas ogrevanja 17 sekund. Omenjene novosti zagotavljajo večjo uporabnost, ki bo izboljšala produktivnost uporabnikov.

Tako kot vse naprave iz serije ECOSYS je tudi ta izdelek razvit z močnim poudarkom na zmanjšanju vplivov na okolje. Ponaša se z zmanjšanimi vrednostmi TEC in z oceno Gold v EPEAT klasifikaciji. Novi tiskalnik je deloma izdelan tudi iz recikliranih materialov, ki jih uporabljajo za izdelavo zunanjega ohišja in kaset tonerjev.

"Po zaslugi visokih hitrosti tiskanja in izboljšanih zmogljivosti, verjamemo, da bo ta izdelek izpolnil zahteve naših kupcev in jim olajšal življenje," je izjavil Sylvester de Koning, produktni vodja pri Kyocera Document Solutions Europe."Izboljšali smo uporabnost in povezljivost naprave. Zaradi uporabe recikliranih materialov pri izdelavi delov naprave smo zagotovili, da bo ECOSYS P4060dn pomagal zmanjšati ogljični odtis podjetja, hkrati pa ohranil izjemno kakovost, ki se od Kyocerinih izdelkov tudi pričakuje."

Izdelek odraža nenehno zavezo Kyocere, da si še naprej prizadeva za večjo učinkovitost na delovnem mestu. Kombinacija trajnosti in prizadevanja za produktivnost je v središču ambicij podjetja, kar dokazuje tudi ECOSYS P4060dn. 

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.