Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

Kyocera povečuje učinkovitost in varnost s predstavitvijo novega tiskalnika A3

2. 12. 19

Ljubljana, 3. 12. 2019 – Kyocera Document Solutions Europe, eden od vodilnih svetovnih ponudnikov rešitev za upravljanje z dokumenti, je predstavil dve novi barvni večnamenski napravi, ki bosta s kakovostnimi izpisi in veliko hitrostjo tiskanja pripomogli k izboljšanju učinkovitosti poslovanja v podjetjih. TASKalfa 7353ci in TASKalfa 8353ci sta najnovejši predstavnici nagrajene skupine multifunkcijskih naprav TASKalfa.

TASKalfa 7353ci in TASKalfa 8353ci sta nadgradnji modelov, ki se že ponašajo z impresivnimi zmogljivostmi. Po zaslugi novega tonerja in ločljivosti tiskanja 1.200 x 1.200 dpi z 2-bitno tehnologijo (4.800 x 1.200 dpi) pa novi napravi prinašata izjemno kakovost izpisov. 

Napravi sta izdelani na enaki zasnovi kot predhodniki, ki so s strani testnega laboratorija Buyers Lab (BLI), prejeli priznanje »Najbolj zanesljiva blagovna znamka za barvne večopravilne naprave 2018-2021«. Priznanje je jamstvo za zanesljivost in vzdržljivost delovanja naprav, obe pa sta , tudi zaščitni znak naprav iz serije TASKalfa.

Glede vpliva na okolje postavljata napravi zgled in referenčno vrednost za tovrstne izdelke. Ponašata se z zlatim statusom po oceni metode Electronic Product Environmental Assessment Tool, orodjem, ki pomaga kupcem elektronskih naprav oceniti vpliv naprave na okolje. Status sta napravi pridobili na osnovi dejstva, da je 6% celotne teže naprave izdelano iz recikliranih plastičnih materialov, kot tudi zaradi postopkov, ki so vezani na razgradnjo po koncu življenjskega obdobja naprave.

Po zaslugi zmogljivosti tiskanja do 30.000 izpisov na mesec, dvostranskega podajalnika dokumentov, hitrosti skeniranja do 220 slik na minuto in predalov za papir s kapaciteto do 4.150 listov A4, bosta napravi koristen pripomoček za povečanje zmogljivosti v katerikoli večji ali srednje veliki delovni skupini.

Ena od prioritet pri razvoju TASKalfa 7353ci in TASKalfa 8353ci je bila varnost, saj se pri Kyoceri zavedajo pomembnosti varovanja podatkov in naprav. Napravam so dodali modul TPM (Trusted Platform Module), ki pomaga zaščititi občutljive podatke, kot so certifikati in podatki o skeniranih slikah, pa tudi funkcijo Secure Boot, ki zagotavlja, da se naprava, pred začetkom izvajanja opravil, zažene z uporabo avtorizirane različice strojne programske opreme (Firmware), kar pomeni, da uporabnik lahko skenira, kopira ali tiska, brez skrbi glede varnosti svojih podatkov.

»Po zaslugi visoke ločljivosti izpisov se napravi lahko pohvalita z izjemno kakovostjo izpisov, tako v barvah kot črno-belo. To ju dejansko ločuje od ostale ponudbe na trgu,« je izjavil Deon Wepener, izvedenec za strojne izdelke pri Kyocera Document Solutions Europe.

»Napravi sta idealna izbira za podjetja na področju financ in zavarovalništva, kjer štejejo  kakovost, vzdržljivost in učinkovitost. Vse te astnosti so zaščitni znak Kyocerinih izdelkov, kot je serija TASKalfa, opredeljene pa so tudi v naši korporativni filozofiji in so osnova pri razvoju vsakega novega izdelka,« je dodal Wepener.

Zanesljivost Kyocerine tehnologije zagotavlja, da vsaka naprava pomaga povečati čas delovanja in zmanjšati nepotrebno porabo. TASKalfa 7353ci in TASKalfa 8353ci zagotavljata izjemno kakovost izpisov, hkrati pa podjetjem omogočata bolj učinkovito in produktivno poslovanje. 

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.