Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

Kyocera imenovana za glavnega igralca v raziskavi IDC MarketScape

Priznanje je prejela na področju upravljanih tiskalniških storitev v oblaku (MPS) in tiskanja v razpršenem delovnem okolju.
12. 07. 22

Japonska korporacija Kyocera Document Solutions Inc. (predsednik: Hironori Ando) je objavila, da je bila prepoznana kot “glavni igralec” v dveh poročilih IDC MarketScape – IDC MarketScape: Worldwide Cloud MPS Hardcopy 2022Vendor Assessment in IDC MarketScape: Worldwide Print in the Distributed Workforce 2022.

Ocene temeljijo na metodologiji IDC MarketScape za ocenjevanje izdelkov in storitev prodajalcev na ustreznih področjih ter analiziranje zmogljivosti vsakega prodajalca za izpolnjevanje spreminjajočih se potreb strank zlasti v zadnjem času vse bolj decentraliziranem delovnem okolju. »Worldwide Cloud MPS Hardcopy 2022 Vendor Assessment*1« se osredotoča na pogodbene storitve tiskanja v oblaku, kot je MPS za upravljanje naprav za tiskanje v podjetju, »Worldwide Print in the Distributed Workforce 2022 Vendor Assessment*2« pa ocenjuje izdelke in storitve, ki podpirajo delovne tokove dokumentov in nalog tiskanja v podjetjih, kjer zaposleni delajo tako v pisarnah kot tudi od doma ali na poti.

Poleg zagotavljanja tiskalnikov in večfunkcijskih naprav z izjemno okoljsko in gospodarsko učinkovitostjo ter različne programske opreme, ki povečuje varnost ali omogoča operativno integracijo, kot sta zajem in upravljanje dokumentov, Kyocera krepi rešitve ECM/CSP, ki omogočajo celovit nadzor in uporabo informacij v celotnem podjetju. Na podlagi te široke palete rešitev je bila Kyocera prepoznana kot znamka, ki zagotavlja najboljše storitve  za spreminjajoče se potrebe strank, vključno z decentralizirano distribucijo nalog tiskanja v hibridnem delovnem okolju.

Zaradi sprememb v delovnih okoljih, ki iz tradicionalnih pisarn postajajo vse bolj razpršena, bo Kyocera še naprej zagotavljala strojno opremo, rešitve in storitve, ki bodo uporabnikom pomagale izboljšati produktivnost in se soočiti z vsemi izzivi.

*1 IDC MarketScape: Worldwide Cloud MPS Hardcopy 2022 Vendor Assessment, doc #US #US47337721, January 2022

*2 IDC MarketScape: Worldwide Print in the Distributed Workforce 2022 Vendor Assessment, doc #US48596221, January 2022#

O IDC Marketscape

IDC MarketScape model analize prodajalcev je zasnovan tako, da zagotavlja pregled konkurenčne sposobnosti dobaviteljev IKT (informacijske in komunikacijske tehnologije) na izbranem trgu. Raziskovalna metodologija uporablja strogo metodologijo točkovanja, ki temelji na kvalitativnih in kvantitativnih merilih, kar ima za posledico eno samo grafično ilustracijo položaja vsakega prodajalca na tem trgu. IDC MarketScape zagotavlja jasen okvir, v katerem je mogoče smiselno primerjati ponudbe izdelkov in storitev, zmogljivosti in strategije ter trenutne in prihodnje dejavnike tržnega uspeha ponudnikov IT in telekomunikacij. Ogrodje kupcem tehnologije nudi tudi 360-stopinjsko oceno prednosti in slabosti trenutnih in bodočih prodajalcev.

Kliknite za več informacij o Kyoceri.

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.