Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

Kyocera bo na sejmu »drupa 2024« predstavila svoj prvi komercialni inkjet tiskalnik

Naprava, ki bo v regiji EMEA predstavljena prvič, bo ponudila kakovost tiskanja, primerljivo z offset tiskom.
16. 10. 23

Kyocera Document Solutions Europe, eno izmed vodilnih svetovnih podjetij na področju rešitev za upravljanje z dokumenti, je  najavila predstavitev novega inkjet produkcijskega tiskalnika na sejmu drupa 2024, ki bo potekal od 28. maja do 7. junija 2024 v nemškem Düsseldorfu. Naprava, ki bo v regiji EMEA predstavljena prvič, bo ponudila kakovost tiskanja, primerljivo z offset tiskom.

Kyocera se je leta 2022 prvič udeležila sejma virtual.drupa, ko se je sejem vrnil po pandemiji. Takrat je podjetje predstavilo edinstven vpogled v svoj prvi inkjet tiskalnik TASKalfa Pro 15000c. Digitalni brizgalni barvni tiskalnik, ki je namenjen tiskanju na pole je bil sicer predstavljen že leta 2019. Kyocera je tako izkoristila svoje bogato znanje na področju  Inkjet tehnologije in obsežne zmogljivosti skupine ter vstopila na področje komercialnega produkcijskega tiska. TASKalfa Pro 15000c je še naprej bistveni del Kyocerinega rastočega portfelja izdelkov, namenjenih tiskanju personaliziranih serij vseh velikosti za sprejemljivo ceno.

 Zdaj se organizacija vrača na sejem drupa v živo. TASKalfa Pro 15000c je medtem doživela uspeh in presegla pričakovanja, zlasti pri kupcih, ki so navdušeni nad neverjetno zanesljivostjo naprave z minimalnimi izpadi in impresivno življenjsko dobo. Zgodbo o uspehu bodo delili tudi Kyocerini strokovnjaki, ki bodo prisotni na drupi 2024.  

»drupa je eden od vodilnih dogodkov v naši panogi in ponuja popolno platformo za delitev naše vizije o inkjet tisku,« pojasnjuje predsednik Kyocera Document Solutions Europe, Takuya Marubayashi. »TASKalfa Pro
15000c je povzročila revolucijo na trgu s svojim edinstvenim položajem, zdaj pa je prišel TASKalfa Pro 55000c, ki vpliva na grafično umetnost s Kyocerino neprekosljivo tehnologijo brizgalnih glav. Naše potovanje v panogi je razburljivo in sejem drupa bo kraj, kjer bomo razkrili, kaj imamo na zalogi.«

Predstavitev novega tiskalnika je za Kyocero velik uspeh. TASKalfa Pro 55000c omogoča uporabo premazanega ofsetnega papirja in je namenjen izdelavi brošur, knjig, neposredne pošte in drugih materialov, ki zahtevajo visoko ločljivost slike. Poleg tega zanesljivost, trajnost ter nizki stroški nabave in obratovanja tiskalnika TASKalfa Pro 55000c presegajo pričakovanja strank v tiskarski industriji.

 Tiskalnik TASKalfa Pro 55000c dosega primerljivo kakovost tiska kot ofsetni tisk in visoko trajnost izpisov. Poleg tega tiskalnik zagotavlja izjemno reprodukcijo barv in tisk v visoki ločljivosti s pomočjo najnovejših tehnologij, razvitih v Kyocerinih laboratorijih, kot so brizgalne glave z ločljivostjo 1.200 dpi in tehnologija za izboljšanje robov, ki  natančno reproducira črte in konture besedila.

TASKalfa Pro 55000c se ponaša s kompaktno in uravnoteženo zasnovo, ki je vodilna v svojem razredu*, ter z nizkimi skupnimi stroški lastništva (TCO). Pričakujemo, da bo postal eden najbolj zaželenih novih izdelkov na trgu komercialnega tiska in grafične umetnosti.

Kyocerin najnovejši izdelek bo prvič predstavljen na sejmu PRINTING United Expo 2023, ki je namenjen tiskarski industriji in bo potekal v
Atlanti, ZDA, od srede, 18. oktobra dalje. Evropsko premiero pa bo doživel
naslednje leto na drupi 2024.

*Glede na raziskave proizvajalca: na področju komercialnega tiskanja na premazan ofsetni papir z brizgalno tehniko.

 

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.