Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

BLI Keypoint Intelligence je Kyoceri za naprave A3 podelil priznanje Poletni izbor 2021

Kyocera Document Solutions Europe B.V., eno vodilnih podjetij na področju rešitev za upravljanje dokumentov, je za napravi TASKalfa 2554ci in TASKalfa 3554ci prejelo nagrado Keypoint Intelligence - Buyers Lab Summer PICK. Nagrado podeljujejo dvakrat letno za pisarniško opremo, ki se je v zadnjih šestih mesecih najbolje izkazala na testiranjih laboratorija Keypoint Intelligence.
29. 07. 21

Kyocera dokazuje vzdržljivost pri barvnih izdelkih spodnjega do srednjega razreda

»KYOCERINI TASKalfa 2554ci in TASKalfa 3554ci sta pokazali izjemno vzdržljivost in zlahka dosegata zahteve uporabnikov v majhnih do srednje velikih delovnih skupinah,« je povedal George Mikolay, pomočnik direktorja za testiranje A3 in produkcijskih naprav v podjetju Keypoint Intelligence. »Poleg tega pa ju odlikuje doslednost v oblikovanju in odlična splošna uporabnost tako gonilnikov kot tudi nadzorne plošče, kar olajša uporabo naprav, ne glede na to, ali nanjo tiskajo ali jo
uporabljajo za skeniranje ali kopiranje. Dosegata zelo dobro kakovost izpisov pri tiskanju barvnih poslovnih grafik in tudi barvnih fotografij, odlično natisneta besedilo, okrepljeno besedilo pa tudi poltone, kar pomeni, da se uporabniki naprave lahko zanesejo na izdelavo različnih vrst izpisov.«

 Kyocera Document Solutions podpira obdelavo dokumentov v pisarnah z večnamenskimi napravami in tiskalniki, ki združujejo napredne funkcije in zanesljivost z impresivnimi ekološkimi poverilnicami. Poleg tega se podjetje ponaša z globokim razumevanjem pisarniškega okolja in ponuja programsko opremo, ki omogoča digitalizacijo in avtomatizacijo delovnih tokov dokumentov, kot tudi rešitve, ki povečujejo digitalno varnost, produktivnost in učinkovitost. S celovitimi rešitvami za upravljanje z dokumenti želi svojim uporabnikom pomagati pri rasti in razvoju poslovanja.

O Keypoint Intelligence

Stranke v industriji digitalnega tiska in upravljanja z dokumenti se že 60 let opirajo na analize Keypoint Intelligence za neodvisna praktična testiranja, laboratorijske podatke in obsežne tržne raziskave, ki jih uporabljajo za uspeh svojih izdelkov in izboljšanje prodaje. Keypoint Intelligence je bil zaradi desetletij izkušenj svojih analitikov priznan kot najbolj zaupanja vreden vir v industriji, ki ponuja nepristranske informacije,
analize in podeljuje nagrade. Stranke so to kritično znanje uporabile za odločanje o strateških odločitvah, dnevno prodajo in izboljšanje funkcionalnosti izdelkov, kar jim je pomagalo pri doseganju poslovnih ciljev in povečanju prodaje izdelkov. Z osredotočenostjo na stranke in uporabnike se Keypoint Intelligence še naprej razvija, medtem ko se industrija spreminja s širitvijo ponudbe in posodabljanjem metod. Hkrati pa razume posebnosti in pomaga pri preobrazbi proizvajalcev, prodajnih kanalov in preoblikovanju njihovih strank v sektorju digitalnega tiska in upravljanja z dokumenti.

O Buyers Lab Pick Awards

Izbor Buyers Lab Picks je v stroki edinstven in priznanja so zaslužena, saj so naprave v testih podvržene temeljitemu pregledu, vključno z obširnim testom vzdržljivosti in oceno ključnih lastnosti, kot so uporabnost, kakovost izpisov in vrednost. Vsak proizvod, ki prestane obsežna laboratorijska testiranja, prejme značko Buyers Lab’s Recommended ali Highly Recommended in certifikat zanesljivosti, najboljše naprave pa se uvrstijo med kandidate za naziv Izbor (Pick).

 

 

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.