Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

MyQ X Embedded Terminal 8.2 za naprave Kyocera

21. 09. 22

Češki proizvajalec rešitve za upravljanje s tiskanjem je predstavil nadgradnjo, ki je namenjena tiskalnikom in večfunkcijskim napravam Kyocera. Težko pričakovani terminal MyQ 8.2 je poln novih funkcij in izboljšav, ki zagotavljajo večjo prilagodljivost, izboljšano varnost in lepši izgled.

Izboljšana podpora za celozaslonski prikaz v novejši generaciji modelov Kyocera

Nova različica vgrajenega terminala 8.2 v novejši generaciji večnamenskih tiskalnikov Kyocera z 10,1-palčnimi zasloni zagotavlja izboljšano podporo za celozaslonski prikaz.
Razmerje med vgrajenim zaslonom in zaslonom MyQ je izboljšano, tako da uporabniku zagotovi bolj eleganten pogled in občutek. Kot bonus je dodana nova pop-up menijska vrstica, ki omogoča dostop do izvornih funkcij naprave (števec, sistemski meni, status itd.) neposredno iz vgrajenega zaslona MyQ.

Podpora za stroškovna mesta

MyQ 8.2 Terminal v napravah Kyocera dodaja podporo za obračunavanje stroškovnih mest, ki je bilo že predstavljeno v različicah MyQ X Central in v tiskalniškem strežniku 8.2. Organizacije z uvedbo stroškovnih centrov dobivajo dodatno prilagodljivost, povezano z zaračunavanjem in izterjavo stroškov. Če so stroškovna mesta omogočena, lahko uporabnik izbere določen račun stroškovnega mesta, preden obdela opravila na
večnamenskem tiskalniku. Stroški bodo nato obračunani in dodeljeni izbranemu stroškovnemu mestu. Stroškovni centri lahko sledijo do 5 različnim možnostim obračunavanja, kar je zelo priročno v izobraževalnih, finančnih in pravnih organizacijah, da izterjajo stroške, povezane s tiskanjem, ki so jih naredili študenti, različni oddelki ali posamezniki v pravnih zadevah, če naštejemo le nekatere.

Izboljšan prikaz kvot

S preprostim dotikom vgrajenega vmesnika MyQ X lahko uporabniki zdaj dobijo bolj poenostavljen, a podroben pregled stanja, kar jim olajša upravljanje  kvot.

Koda QR kot privzeti način prijave

V kombinaciji z mobilnim odjemalcem MyQ X in kodo QR kot privzetim načinom prijave lahko uporabniki resnično doživijo izkušnjo brez dotika, ko gre za varno tiskanje. Preprosto lahko skenirajo kodo QR, prikazano na vgrajenem terminalu MyQ, in sprostijo svoja opravila tiskanja z uporabo mobilnega odjemalca MyQ X, ne da bi se dotaknili tipkovnice naprave ali zaslona.

Dodatna polja za nastavitev profila

V konfiguracijski profil MyQ Embedded terminala 8.2 za naprave Kyocera so dodali nova polja, ki omogočajo več nastavitev, specifičnih za OEM, ki jih je mogoče pred uvedbo vgrajenega terminala MyQ v naprave Kyocera vnaprej določiti. Na voljo so naslednja nastavljiva polja; PIN kode lokalnega skrbnika, izbira jezika, številčna  tipkovnica na zaslonu, vrsta čitalca ID kartic, parametri čitalca kartic FeliCa.

Prikaz serijske številke naprave

Minili so dnevi, ko smo morali  poiskati serijsko številko naprave za beleženje zahtev po storitvah. Z vgrajenim terminalom MyQ 8.2 lahko skrbniki in uporabniki zdaj preprosto prepoznajo serijsko številko večnamenske naprave prek zaslona vgrajenega skrbnika MyQ. Preprosto kliknite logotip MyQ (lahko tudi podjetja) in serijska številka naprave se bo priročno prikazala v spodnjem levem kotu skrbnikovega zaslona za prijavo.

Preprosto skeniranje prek varnega FTP ali HTTPS

Embedded Terminal MyQ 8.2 za naprave Kyocera ponuja večjo zaščito pred varnostnimi grožnjami. Skenirani dokumenti uporabnikov so zdaj kodirani med prenosom z MFP (večopravilne naprave) na strežnik z uporabo varnega FTP ali TLS protokola preko HTTPS povezave, odvisno od konfiguracije s strani skrbnika. Ponuja tudi izboljšano prilagodljivost in varnost podatkov. .

… in še veliko več

Omeniti velja tudi, da je MyQ v nenehnem prizadevanju za izboljšanje izdelka, dodal tudi več prilagoditev, povezanih z zmogljivostjo in stabilnostjo.

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.