Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

Kyocera na sejmu drupa 2024 predstavlja produkcijski inkjet tiskalnik s črnili na vodni osnovi

28. 05. 24

Kyocera Document Solutions Europe Management B.V., eno vodilnih podjetij na področju upravljanja z dokumenti, bo na sejmu drupa 2024 mednarodni tiskarski skupnosti predstavilo svoje trajnostne brizgalne rešitve.

Dogodek, ki se je začel danes in bo potekal do 7. junija, je eden najpomembnejših dogodkov v sektorju produkcijskega tiska v regiji EMEA. Obiskovalci, ki so zainteresirani za razvoj panoge, bodo obiskali tudi dvorano 8a/C20, kjer bodo na Kyocerinem razstavnem prostoru spoznali prednosti vodnega brizgalnega tiska.

"Zelo smo navdušeni pred evropskim debijem tiskalnika TASKalfa Pro 55000c na sejmu drupa 2024," pravi predsednik Kyocera Document Solutions Europe Management B.V., Takuya Marubayashi.  "Najnovejši dodatek k naši rastoči ponudbi brizgalnih tiskalnikov je pripravljen, da prinese revolucionarne spremembe v svet grafičnih umetnosti s svojimi izjemnimi rezultati na offset premazanem papirju. Poleg te novosti bodo obiskovalci naše stojnice videli tudi naš paradni model inkjet tiskalnik TASKalfa Pro 15000c."

Obe rešitvi uporabljata v industriji priznano brizgalno tiskalno glavo Kyocera in okolju prijazna črnila na vodni osnovi, zaradi katerih so naprave zanesljive, vsestranske in prijazne do okolja. 

V naslednjih dneh se bo svetovna skupnost produkcijskega tiska zbrala v Düsseldorfu, da spozna povsem nov TASKalfa Pro 55000c, ki izhaja iz inovativne filozofije Kyocere in želje po izpolnjevanju spreminjajočih se potreb strank. Sedaj lahko tiskate živahne barve na različne sijajne offset premazane podlage pri visokih hitrostih, kar odpira nove  vznemirljive možnosti v grafičnih umetnostih.

Poleg živih demonstracij naših brizgalnih rešitev bodo obiskovalci na sejmu drupa 2024 izvedeli od naših strokovnjakov, kako Kyocera ponuja dostopno vstopno točko v trg proizvodnega tiska, velik donos na naložbo, nizke skupne stroške lastništva in zavezanost k partnerskim priložnostim za tiskarska podjetja in oddelke. Tiskalnika TASKalfa Pro 15000c in TASKalfa Pro 55000c izstopata po svoji vsestranskosti, trajnosti, produktivnosti in zanesljivosti.

Rastoča ponudba brizgalnih tiskalnikov Kyocera podjetjem ponuja rešitve za produkcijski tisk, ki predstavljajo bolj ekološko in ekonomično  alternativo, ne da bi pri tem ogrozile kakovost ali učinkovitost.  Naše brizgalne rešitve bodo nedvomno glavna tema sejma drupa 2024 v naslednjih dneh. Izjemno smo navdušeni, da industriji pokažemo, zakaj je prihodnost v vodnem brizgalnem tisku.

Na dogodku, ki bo v sredo, 29. maja, ob 9:30 na Kyocerinem razstavnem prostoru v dvorani 8a/C20 pa bo potekala tiskovna konferenca.

Če želite izvedeti več in ostati na tekočem z najnovejšimi novicami, kliknite tukaj.

drupa 2024

O Kyocera Document Solutions Europe Management B.V.

Kyocera Document Solutions Europe Management B.V. je skupina podjetij v lasti korporacije Kyocera Document Solutions Inc., vodilnega globalnega ponudnika celovitih dokumentnih rešitev s sedežem v Osaki, na Japonskem. Portfelj podjetja vključuje zanesljive in okolju prijazne večnamenske naprave in tiskalnike, pa tudi poslovne aplikacije in svetovalne storitve, ki omogočajo strankam, da optimizirajo in upravljajo svoje delovne tokove dokumentov ter dosežejo nove ravni učinkovitosti. S strokovnim znanjem in kulturo empatičnega partnerstva si podjetje prizadeva pomagati organizacijam uresničiti spremembe.

Kyocera Document Solutions Inc. je skupina podjetij v lasti družbe Kyocera Corporation (Kyocera), vodilnega dobavitelja polprevodniških paketov, industrijskih in avtomobilskih komponent, elektronskih naprav, pametnih energetskih sistemov, tiskalnikov, fotokopirnih strojev in mobilnih telefonov. V fiskalnem letu, ki se je končalo 31. marca 2023, je konsolidirani prihodek od prodaje skupine Kyocera znašal 2 bilijona jenov (približno 15,1 milijarde ameriških dolarjev). Kyocera na lestvici največjih javnih podjetij na svetu "Global 2000" revije Forbes za leto 2023 zaseda 672. mesto, in je bila imenovana med "100 najbolj trajnostno vodenimi podjetji na svetu" po izboru The Wall Street Journal. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si. 

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.