Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

Kyocera za zmanjšanje emisije CO2 z novim sistemom za proizvodnjo sončne energije

21. 12. 23

Kyocera Document Solutions Inc., eno od vodilnih svetovnih ponudnikov rešitev za upravljanje z dokumenti, v ameriški podružnici Kyocera Document Solutions America, Inc. namešča nov sistem za proizvodnjo sončne energije za zmanjšanje  emisije ogljikovega dioksida za 960 ton na leto.

Obsežen sistem solarnih panelov je nameščen in zdaj tudi aktiviran na strehi sedeža Kyocera Document Solutions America, Inc. v New Jerseyju v ZDA. Kyocera predvideva, da bo v naslednjih dvajsetih letih zmanjšala svoje emisije CO2 za 19.185 ton. To bi bilo enakovredno zasaditvi 287 tisoč dreves.

Podjetja znotraj skupine Kyocera močno napredujejo pri doseganju skupnega cilja zmanjšanja CO2 v celotni organizaciji. V primerjavi z ravnijo v fiskalnem letu 2020 želi Kyocera zmanjšati svoje emisije toplogrednih plinov iz programov Scope* 1 in 2 za 46 odstotkov do začetka fiskalnega leta 2031.“

Naša organizacija je ponovno prešla od besed k dejanjem in namenila svoje vire za zmanjšanje  vpliva na okolje in prispevanju k znižanju globalnih emisij CO2.” pravi Takuya Marubayashi, predsednik Kyocera Document Solutions Europe, B.V. “Radi bi tudi čestitali ekipam, ki so uspešno namestile in aktivirale sistem pridobivanja energije z uporabo sončnih panelov na sedežu Kyocera Document Solutions America, Inc.”

Namestitev omenjenega  sistema za proizvodnjo sončne energije odraža Kyocerino dolgoletno zavezanost k doseganju harmoničnega ravnovesja med gospodarskim razvojem in ohranjanjem okolja. Pobuda je tudi v skladu s ciljem korporacije, da globalnemu trgu zagotavlja okolju prijazne izdelke, ki so energetsko učinkoviti in imajo dolgo življenjsko dobo.

Skupina Kyocera Document Solutions Group prav tako želi doseči 100-odstotno pridobivanje energije iz obnovljivih virov na vseh svojih lokacijah do leta 2031. To bodo uresničili z namestitvijo dodatnih sistemov za proizvodnjo sončne energije na drugih lokacijah v Združenih državah in po vsem svetu. S tem nameravajo pridobiti tudi okoljske certifikate, ki potrjujejo zavezanost podjetja skrbi za naš planet.

Da bi prispevali k napredku in razvoju človeštva in družbe, bodo še naprej podpirali trajnostni razvoj poslovanja svojih strank, v skladu z načelom »Živeti skupaj« ki predstavlja temelj vseh korporativnih dejavnosti v Kyoceri.

*Scope 1: neposredne emisije, povezane s porabo goriva in proizvodnimi procesi.
*Scope 2: posredne emisije, povezane s porabo energije ali toplote, kupljene od zunanjih virov.

KDE_PR_SolarPanel

O Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions Europe B.V. je skupina podjetij v lasti Kyocera Document Solutions Inc., enega od vodilnih svetovnih ponudnikov celovitih dokumentnih rešitev s sedežem v Osaki na Japonskem.
Portfelj podjetja vključuje zanesljive in okolju prijazne večopravilne naprave in tiskalnike ter poslovne aplikacije in svetovalne storitve, ki strankam omogočajo optimizacijo in upravljanje delovnega toka z dokumenti ter doseganje izboljšane učinkovitosti. S strokovnim znanjem in kulturo empatičnega partnerstva je cilj podjetja pomagati organizacijam uporabiti znanje za spodbujanje sprememb v smeri digitalizacije in nenehnega razvoja.

Kyocera Document Solutions Inc. je skupina podjetij Kyocera Corporation (Kyocera), vodilnega dobavitelja polprevodniških paketov, industrijskih in avtomobilskih komponent, polprevodniških paketov, elektronskih naprav, pametnih energetskih sistemov, tiskalnikov, kopirnih strojev in mobilnih telefonov. V fiskalnem letu, ki se je končalo 31. marca 2023, so konsolidirani prihodki od prodaje skupine Kyocera znašali 2 bilijona jenov (približno 15,1 milijarde USD). Kyocera je leta 2023 na seznamu največjih javnih podjetij na svetu revije Forbes »Global 2000« uvrščena na 671. mesto, časopis The Wall Street Journal pa jo je uvrstil med »100 najbolj trajnostno upravljanih podjetij na svetu«.

Več podatkov dobite pri regijskemu zastopniku Xenon forte d.o.o na spletni strani https://www.xenon-forte.si/.

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.