Zamenjaj jezik
Zamenjaj državo

POZOR: Pazite se e-poštnih prevar, ki vključujejo lažne račune

23. 05. 24

Dear Customers,

Please be alert to fraud by scammers. Kyocera has recently learned of fraudulent invoices sent by scammers posing as both Kyocera sales representatives and Directors.

Scammers used counterfeit email domains that closely resemble the legitimate Kyocera email addresses. Furthermore, other scammers attempted to ask customers to provide details information of transactions with Kyocera and induce them to remit payment to a fake account.

If you receive suspicious invoices purporting to be "from Kyocera" -- especially those including attachments from an unfamiliar email address or the domain, either using a different spelling of "Kyocera" or incorporating the Kyocera name with other terminology -- please ignore them and notify us immediately using a verified communication channel. To help identify fraudulent invoices, it is recommended to hover the mouse over the sender's name to ensure that the address matches the registered name.

Spoštovani kupci in partnerji,

Želimo vas opozoriti na goljufije, ki jih izvajajo prevaranti. Nedavno smo pri Kyoceri zaznali lažne račune, ki so jih pošiljali prevaranti, ki so se predstavljali kot naši prodajni zastopniki ali direktorji.

Prevaranti uporabljajo ponarejene e-poštne domene, ki so zelo podobne zakonitim naslovom Kyocere. Poleg tega nekateri prevaranti od strank zahtevajo podrobnosti o transakcijah s Kyocero in jih poskušajo prepričati, da nakažejo plačila na lažne račune. 

Če prejmete sumljive račune, ki naj bi bili od Kyocere – še posebej tiste, ki vključujejo priloge z neznanega e-poštnega naslova ali domene, uporabljajo drugačen zapis "Kyocera" ali vključujejo ime Kyocera z dodatno terminologijo – jih ignorirajte in nas o tem obvestite prek preverjenega komunikacijskega kanala.

Za lažjo identifikacijo lažnih računov priporočamo, da z miško premaknete nad ime pošiljatelja in preverite, če se naslov ujema z registriranim imenom.

Piškotki in vaša zasebnost

Nujne piškotke uporabljamo za lažje in učinkovite interakcije z našo spletno stranjo, statistične piškotke, da lažje razumemo, kako se naša spletna stran uporablja in tržne piškotke, da prilagodimo oglaševanje vašim željam. Nastavitve piškotkov lahko izberete s spodnjim gumbom 'Nastavitve' ali pa izberete 'Strinjam se', da nadaljujete z vsemi piškotki.

Nastavitve za piškotke

Polje je obvezno

S piškotki zagotovljamo, da naša spletna stran deluje pravilno, občasno tudi, da na vašo zahtevo ponudimo dodatno storitev (kot je upravljanje vaših nastavitev piškotkov). Ti piškotki so vedno aktivni, razen če nastavite brskalnik, da jih blokira, kar lahko prepreči, da bi nekateri deli spletnega mesta delovali po pričakovanjih.

Polje je obvezno

Ti piškotki nam omogočajo, da merimo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

Polje je obvezno

Ti piškotki so nameščeni samo v primeru, če z namestitvijo soglašate. Piškotke za trženje uporabljamo za spremljanje, kako klikate in obiskujete našo spletno stran, da bi vam prikazali vsebino glede na vaše interese in vam prikazovali prilagojene oglase. Trenutno teh piškotkov ne sprejemate. Prosimo, potrdite to polje, če jih želite sprejeti.